Mene kohtaan Paolo Nutini

Paolo Nutini

Paolo Nutini

ti 30 heinä 2024
Helsinki

Allas Sea Pool | Helsinki

Ovet: 18.30

Ikäraja: 18+


Ison-Britannian albumilistan ykköseksi kolmella peräkkäisellä pitkäsoitollaan noussut Paolo Nutini konsertoi kesällä ensimmäistä kertaa Suomessa! Useiden eurooppalaisten festivaalin päänimenä tänäkin kesänä nähtävä skotlantilaisartisti esiintyy Allas Sea Poolin sisäpihalla tiistaina 30.7.2024.

Paolo Nutini on skotlantilainen laulaja-lauluntekijä, joka tunnetaan sielukkaasta lauluäänestään ja terävästä sävellyskynästään. Hän lunasti paikkansa Ison-Britannian pop-piireistä vain 19-vuotiaana vuonna 2006, kun tulokasartistin debyyttialbumi "These Streets" nousi brittien albumilistalla parhaimmillaan kolmanneksi, ja levyn kakkossingle "Last Request" kävi singlelistan viidennellä sijalla. Nutini – jonka italialaisen nimen selittävät hänen sukujuurensa isän puolelta – herätti välittömästi huomiota poikkeuksellisena kykynä, joka yhdisteli folkin, soulin ja rockin elementtejä vaivattoman vakuuttavalla tavalla.

Debyyttinsä jälkeen Nutini on noussut Britannian albumilistan ykkössijalle kaikilla kolmella albumillaan. "Sunny Side Up" ilmestyi vuonna 2009, "Caustic Love" 2014 ja Nutinin tuorein albumi “Last Night in the Bittersweet” vuonna 2022. Paolo Nutini on uransa varrella kerännyt BRIT- sekä Iron Novello -palkintoehdokkuuksia, ja konserttirintamalla hän on kiertänyt isoja areenoja sekä ollut pääesiintyjäkaliiberin nimi useilla festivaaleilla ympäri Euroopan jo vuosikausien ajan. Tänä kesänä Nutini nähdään yhtenä päänimenä muun muassa Hollannin Best Kept Sectret -festivaalilla, kroatialaisella INmusic-festivaalilla ja espanjalaisella Vida Festivalilla. Kesäkuun lopussa hän esiintyy jättikonsertissa Lontoon Hyde Parkissa yhdessä Kings of Leonin kanssa.

Paolo Nutini tunnetaan karismaattisena esiintyjänä, jolla on taito luoda vahva yhteys yleisönsä kanssa. Heinäkuussa Suomessa päästään vihdoin kokemaan sitä herkkua, jota annostelemalla englantilaisartisti on kerännyt maailmanlaajuisesti uskollisen ja sitoutuneen fanikunnan.

LIPUT:
Myyntiin pe 22.3. klo 12 Lippu.fi:ssä
Palvelumaksuineen alk. 44,50 € + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali (K-18)*
    Alkaen 44,50 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Mikkomatti Aro