Siirry pääsisältöön
Live Nation Finland

SPONSORSHIP x LIVE NATION

Live Nationilla tavoitamme ja tarjoamme yhteistyökumppaneillemme monipuolisia kohdeyleisöjä yli 150 erilaisen tapahtuman avulla vuosittain. Tapahtumiamme on aina maailmankuuluista tähtiartisteista komediaesityksiin, NHL-matseista perheviihteeseen sekä erilaisista musikaaleista festareihin. Tapahtumien kokoluokka ja yleisömäärä vaihtelee intiimeistä klubikeikoista areenoihin ja suuriin ulkoilmatapahtumiin.
 
Yhteistyökumppaninamme voitte olla mukana esim. ennakkomyyntiyhteistöissä ja miettiä erilaisia kampanjoita lanseerauksesta vuositason yhteistyöhön, jossa voimme yhdessä eri keinoin sitouttaa kuluttajia ja kehittää kanta-asiakasohjelmaanne. Tarjoamme totta kai myös loistavat mahdollisuudet jalkautua hyvällä fiiliksellä olevien kuluttajiemme pariin erilaisilla festareilla tai muissa tapahtumissamme.
 
Lisäksi voitte ottaa haltuun myös laajan digiverkostomme ja uskollisen digiyleisömme kaikissa eri kanavissamme. Näkyvyyden ja läsnäolon digissä tai tapahtumissa voi laajentaa helposti myös Suomen ulkopuolelle. Live Nation toimii yli 45 eri maassa, joten yhteistyön koordinointi kauttamme eri maihin on helppoa!
 
Kansainvälinen tutkimusosastomme tuottaa jatkuvasti tuoreimpia tutkimuksia esim. ajankohtaisista kuluttajatrendeistä sekä case-esimerkkejä jo toteutetuista yhteistöistä käyttöömme. Tulen mielelläni kertomaan teille niistä lisää!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Sivi Purmonen
Commercial Director

+358 50 569 2212
sivi.purmonen@livenation.fi