KILPAILUN EHDOT Tämä dokumentti sisältää kaikki kyseessä olevaan kilpailuun liittyvät kilpailusäännöt ja -ehdot. 1. Kilpailun järjestäjä Live Nation Finland Oy, Hämeentie 15, 00500 Helsinki (jäljempänä järjestäjä).
2. Osallistumisoikeus Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat [14 / 18 vuotta täyttäneet] Suomessa asuvat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen. Osallistujan tulee ilmoittaa järjestäjälle omat yhteystietonsa. Kilpailun palkinnot toimitetaan voittajilleen järjestäjän toimesta.
3. Kilpailuaika Kilpailuun voi osallistua [pp/kk/vvvv] asti.
4. Palkinnon arvonta Palkintojen voittaja arvotaan [pp/kk/vvvv] klo XX. Palkinto arvotaan oikein vastanneiden / kaikkien osallistuneiden kesken. Kilpailuajan ulkopuolella vastaanotetut vastaukset hylätään. Järjestäjä ei ole vastuussa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai Palkinnon vastaanottamisessa. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti [yksityisviestillä/sähköpostilla/jne].
5. Palkinto Palkintona on [esim. kahden (2) lipun lippupaketti yhdelle voittajalle]
6. Kuinka osallistua kilpailuun Kilpailuun voi osallistua [kilpailuun osallistumisohjeet, missä kanavassa, missä osoitteessa kilpailuun voi osallistua]. Vain yksi osallistuminen per henkilö.
7. Ei ostopakkoa Arvontaan osallistumiselle ei ole ostopakkoa.
8. Palkintoa koskevat ehdot
a. Järjestäjä varaa oikeuden suorittaa uusi arvonta, jos voittajaa ei ole tavoitettu [viikon kuluessa] arvonnan suorittamisesta.
b. Palkintoa ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin, palveluun tai rahaan. Palkintolippuja ei saa jälleenmyydä ilman järjestäjän kirjallista suostumusta. Järjestäjä pidättää oikeuden mitätöidä palkintoliput mikäli liput on jälleenmyyty.
c. Mahdollisten haittojen ilmetessä järjestäjä varaa oikeuden tehdä muutoksia.
d. Palkinnon vastaanottamiseen voidaan vaatia henkilöllisyyden todistamista.
e. Voittaja on vastuussa kaikista ylimääräisistä kustannuksista, jotka koituvat Palkinnon vastaanottamisesta, ja kaikista muista Palkintoon liittyvistä kuluista, joita ei ole mainittu kohdassa 5.
9. Järjestäjän vastuu
Kilpailuun osallistujat vapauttavat järjestäjän sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Kilpailun järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen Palkinnon/Palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä vastaa postituskuluista ja muista Palkinnon toimittamiseen liittyvistä kustannuksista.
10. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia Kilpailijat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän arvontaa koskevia päätöksiä.
11. Muut ehdot
Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien järjestäjistä riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin käyttöehtoja. Facebook ei osallistu kilpailun järjestämiseen. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta/kilpailusta. Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, Palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan tällä sivulla.
Osallistumalla kilpailuun voittaja hyväksyy, että järjestäjä voi kontaktoida voittajaa [yksityisviestillä, sähköpostilla] ja osallistuja sitoutuu antamaan yhteystiedot Palkinnon toimittamista varten.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

KILPAILUJEN EHDOT 

Tämä dokumentti sisältää kaikki kyseessä olevaan kilpailuun liittyvät kilpailusäännöt ja -ehdot.

1. Kilpailun järjestäjä
Live Nation Finland Oy, Työpajankatu 13, 00580 Helsinki (jäljempänä järjestäjä).

2. Osallistumisoikeus
Kilpailuihin voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet kilpailujen tai niiden osien valmisteluun tai toteuttamiseen. Osallistujan tulee ilmoittaa järjestäjälle omat yhteystietonsa. Kilpailujen palkinnot toimitetaan voittajilleen järjestäjän toimesta.

3. Osallistumisaika
Kilpailuihin voi osallistua erikseen ilmoitettuna aikana.

Depeche Mode: 29.5.–4.6.2023

Poiketen muista Concert Week -kilpailuista, Depeche Moden VIP-upgraden arvontaan osallistuminen vaatii normaalilippujen ostamista Ticketmasterilta. Kaikki 29.5.–4.6.2023 välisenä aikana Depeche Moden keikalle normaalilipun ostaneet osallistuvat arvontaan, jossa arvotaan Ticketmasterin toimesta yksi (1) voittaja. Voittaja saa palkinnoksi 1-2 kpl VIP-upgradeja eli hänen ostamansa normaaliliput korotetaan VIP-lipuiksi. Jos voittaja on ostanut 1 kpl lippuja, hän saa yhden VIP-upgraden. Jos voittaja on ostanut 2 kpl tai enemmän normaalilippuja, hän saa kaksi VIP-upgradea.Comedy Stop Helsinki: 31.5.–4.6.2023


Henri Kemppainen – Suuri Taikashow: 1.–4.6.2023

MAMMA MIA!: 2.–4.6.2023


Blockfest: 3.–4.6.2023

Osallistumisaika kilpailuihin päättyy sunnuntaina 4.6.2023 klo 23:59.

Kilpailuihin voi osallistua jokaisen kilpailun omalla kilpailusivulla. Osallistuminen vaatii kirjautumisen tai rekisteröitymisen My Live Nation -jäseneksi. Voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä sähköpostitse viimeistään 6.6.2023 aikana.

4. Palkinnon arvonta
Palkintojen voittajat arvotaan ilmoitettuun määräaikaan mennessä. Palkinnot arvotaan kaikkien kyseiseen kilpailuun kilpailusivun kautta osallistuneiden kesken. Kilpailuajan ulkopuolella vastaanotetut vastaukset hylätään. Järjestäjä ei ole vastuussa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai Palkintojen vastaanottamisessa. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

5. Palkinto
Palkinto määritetään ja ilmoitetaan kilpailun alkaessa. Jokaisessa kilpailussa arvotaan yksi voittaja, joka saa: Depeche Mode: 2 kpl VIP-upgrade Depeche Moden keikalle, joka järjestetään Helsingissä 8.8.2023.Comedy Stop Helsinki: 2 kpl lippuja jokaiseen komediafestivaalin esitykseen, jotka järjestetään Helsingissä 7.–9.9.2023.Henri Kemppainen – Suuri Taikashow: 2 kpl lippuja sekä Meet & Greet -tapaamisen valitsemaansa Suuri Taikashow -kiertueen esitykseen 18.11.–16.12.2023.

MAMMA MIA!: 2 kpl lippuja 16.7.2023 Helsingissä järjestettävään esitykseen sekä 2 hengen hotellimajoituksen Klaus K -hotellista ajalle 16.–17.7.2023.

Blockfest: 2 kpl 2-päivän Exclusive-lippuja 18.–19.8.2023 Tampereella järjestettäville festareille.

6. Kuinka osallistua kilpailuun
Kilpailuihin voi osallistua jokaisen kilpailun oman, erillisen kilpailusivun kautta. Palkinto arvotaan jokaiseen kilpailuun erikseen osallistuneiden kesken. Osallistuminen vaatii kirjautumisen tai rekisteröitymisen My Live Nation -jäseneksi. Jokaisen kilpailun osalta osallistujien keskuudesta arvotaan yksi (1) voittaja / per kilpailu.

7. Ei ostopakkoa
Arvontaan osallistumiselle ei ole ostopakkoa. Poikkeuksena Depeche Mode -kilpailu, johon osallistuminen edellyttää lippujen ostamista keikalle.

8. Palkintoa koskevat ehdot
Järjestäjä varaa oikeuden suorittaa uusi arvonta, jos voittajaa ei ole tavoitettu 12 tunnin kuluessa arvonnan suorittamisesta.

b. Palkintoja ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin, palveluun tai rahaan. Palkintolippuja ei saa jälleenmyydä ilman järjestäjän kirjallista suostumusta. Järjestäjä pidättää oikeuden mitätöidä palkintoliput mikäli liput on jälleenmyyty.

c. Mahdollisten haittojen ilmetessä järjestäjä varaa oikeuden tehdä muutoksia.

d. Palkintojen vastaanottamiseen voidaan vaatia henkilöllisyyden todistamista.

e. Voittajat ovat vastuussa kaikista ylimääräisistä kustannuksista, jotka koituvat Palkintojen vastaanottamisesta, ja kaikista muista Palkintoihin liittyvistä kuluista, joita ei ole mainittu kohdassa 5.

9. Järjestäjän vastuu
Kilpailuihin osallistujat vapauttavat järjestäjän sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Kilpailujen järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen Palkinnon/Palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä vastaa postituskuluista ja muista Palkintojen toimittamiseen liittyvistä kustannuksista.

10. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Kilpailijat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän arvontoja koskevia päätöksiä.

11. Muut ehdot
Kilpailujen sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontoihin mahdollisesti liittyvien järjestäjistä riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin käyttöehtoja. Facebook tai Instagram eivät osallistu kilpailujen järjestämiseen. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta/kilpailusta. Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, Palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan tällä sivulla.

Osallistumalla kilpailuihin voittaja hyväksyy, että järjestäjä voi kontaktoida voittajaa ja osallistuja sitoutuu antamaan yhteystiedot Palkintojen toimittamista varten.

-------------------------------------------------------------------------------------------------