Tietoja Live Nation Finlandista:

Live Nation Finland on Suomen johtava tapahtumajärjestäjä. Liiketoiminnan perusta on elävän viihteen tuottaminen kotimaisten ja kansainvälisten artistien konserteista festivaaleihin, perheviihteeseen ja klubikeikkoihin. Live Nation Finlandin ydinliiketoimintoihin kuuluu myös kotimaisten artistien agentuuri Live Nation Agency, joka edustaa kotimaisia huippunimiä ja nousevia artisteja. Live Nation Finland kiinnittää artisteja kotimaisille festivaaleille ja omistaa Pohjoismaiden suurimman hiphop-festivaalin Blockfestin. Live Nationin sponsorship-tiimi yhdistää maailmanlaajuiset ja paikalliset brändit livetapahtumia rakastavan yleisön kanssa. 

Live Nation Finland on osa kansainvälistä Live Nation Entertainment -konsernia, joka toimii yli 45 maassa ympäri maailmaa. Lisätietoja Live Nation Entertainmentista: livenationentertainment.com.

Live Nation Finland  on Suomen johtava tapahtumajärjestäjä. Liiketoiminnan perusta on elävän viihteen tuottaminen kotimaisten ja kansainvälisten artistien konserteista festivaaleihin, perheviihteeseen ja klubikeikkoihin. Live Nation Finlandin ydinliiketoimintoihin kuuluu myös kotimaisten artistien agentuuri Live Nation Agency [hyperlinkki], joka edustaa kotimaisia huippunimiä ja nousevia artisteja. Live Nation Finland kiinnittää artisteja kotimaisille festivaaleille ja omistaa osuuden Pohjoismaiden suurimmasta hiphop-festivaalista Blockfestista [hyperlinkki]. Live Nationin sponsorship-tiimi yhdistää maailmanlaajuiset ja paikalliset brändit livetapahtumia rakastavan yleisön kanssa. 
 
Live Nation Finland on osa kansainvälistä Live Nation Entertainment -konsernia, joka toimii 40 maassa ympäri maailmaa. Lisätietoja Live Nation Entertainmentista: https://www.livenationentertainment.com/ [hyperlinkk