Mene kohtaan TONY ANN

TONY ANN

TONY ANN

to 31 loka 2024
Helsinki

19.00

Ovet: 18.00


Neoklassisen musiikin isoksi tähdeksi sosiaalisessa mediassa kasvanut kanadalaispianisti Tony Ann konsertoi Temppeliaukion kirkossa Helsingissä 31. lokakuuta 2024.

Tony Ann on nuori ja virtuoosimainen muusikko, joka on herättänyt ihastusta suurilla ideoillaan. Hän yhdistelee musiikissaan vanhaa ja uutta, ja vaikka näkemyksellisen artistin musiikki on instrumentaalista, hyödyntää hän pianon kahdeksaakymmentä kosketinta tavalla, joka vaivattomasti yhdistää toisiinsa tunnelmallisen ilmaisun sekä vertaansa vailla olevan teknisen osaamisen. Tony Ann etsii musiikissaan jatkuvasti tapoja, joilla venyttää neoklassisen ja instrumentaalisen musiikin mutta myös pop-sävellysten konventioiden rajoja.

Tony Ann on kerännyt sosiaalisen median kanavilleen jopa 5 mijoonaa seuraajaa, ja hänen eri sisällöillään on yli 100 miljoonaa katselukertaa. Hän on kerännyt nuorta yleisöä nykypäivän klassiselle musiikille erityisesti #playthatword-videosarjallaan, jonka ideana on ollut luoda musiikkia vuorovaikutuksessa online-yleisön kanssa. Yhteistyötä Tony Ann on tehnyt muun muassa The Chainsmokersin, Don Diablon ja Wrabelin kanssa.

Tony Annin kasvava suosio näkyy myös artistin keikkakalenterissa, sillä hän on siirtymässä kovaa vauhtia yhä isompiin ja maineikkaampiin konserttisaleihin. Pianistin ensimmäinen maailmankiertue tuo hänet myös Suomeen. Tony Annin musiikillisesta universumista päästään nauttimaan lokakuussa Helsingin Temppeliaukion uniikissa ympäristössä.

LIPUT:
Myyntiin pe 22.3. klo 11 Ticketmasterissa
Palvelumaksuineen alk. 32 € + toimitustapakulu alk. 2,50 € / tilaus

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 32,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Mikkomatti Aro