Mene kohtaan girl in red

girl in red

girl in red

la 05 loka 2024
Helsinki

Ovet: 18.30


Norjalainen indie pop -sensaatio girl in red saapuu Suomeen! Huhtikuussa uuden I'm Doing It Again Baby! -albumin julkaiseva laulaja-lauluntekijä esiintyy Helsingin Jäähallin Black Boxissa lauantaina 5.10.2024.

Kovassa nosteessa oleva girl in red on norjalaisen laulaja-lauluntekijä-tuottaja Marie Ulvenin indie pop -musiikkiprojekti. Hänen tunnetuin kappaleensa we fell in love in october on kerännyt huikeat yli 900 miljoonaa kuuntelukertaa maailmanlaajuisesti. Single on saavuttanut tuplaplatinaa Yhdysvalloissa ja Australiassa, platinaa Norjassa sekä kultaa mm. Iso-Britanniassa ja Kanadassa.

Queer-ikoniksi kansainvälisessä mediassa tituleerattu girl in red käsittelee kappaleidensa sanoituksissa paljon muun muassa rakkauden eri sävyihin ja mielenterveyteen liittyviä teemoja. Hänen debyyttialbuminsa If I Could Make It Go Quiet ilmestyi vuonna 2021 ja nousi virallisen albumilistan kärkikymmenikköön viidessä eri maassa.

Huhtikuun 12. päivä ilmestyvältä uudelta I'm Doing It Again Baby! -albumilta on tähän mennessä julkaistu kuultavaksi levyn nimisingle DOING IT AGAIN! sekä helmikuussa ilmestynyt Too Much. Artisti on itse sanoittanut ja tuottanut tulevan albumin kokonaisuudessaan yhdessä norjalaisen musiikintekijän Matias Tellezin kanssa. Muutamia kappaleita ovat lisäksi olleet mukana tuottamassa Grammy-palkittu Kid Harpoon, joka on työskennellyt aiemmin mm. Harry Stylesin, Miley Cyrusin ja Florence + the Machinen kanssa sekä Tyler Spry, joka on tehnyt biisejä mm. Tate McRaelle, OneRepublicille ja Reneé Rappille.

Omien menestyksekkäiden kiertueidensa lisäksi girl in red on kiertänyt maailmaa esiintymässä myös mm. Taylor Swiftin, Billie Eilishin ja Conan Grayn kiertueiden lämmittelijänä. Euroopassa, Yhdysvalloissa, Etelä-Amerikassa ja Australiassa niin headline-keikoilla kuin festivaaleillakin konsertoinut artisti on nähty aiemmin Suomessa vuonna 2022, kun hän esiintyi Turun Ruisrockissa.

LIPUT:
Myyntiin pe 15.3. klo 10 Ticketmasterissa
Palvelumaksuineen alk. 56 € + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 56,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Valter Filosof

Esteettömyys

Black Box- konseptissa pyörätuolikatsomo on permannolla, sisäänkäynti pääovista. Pääovilta pyörätuoliasiakas saatetaan henkilökunnan toimesta permannolle.

Lisätietoa ja ajantasaiset tiedot Helsingin Jäähallin sivuilta: helsinginjaahalli.fi/saavutettavuus/