Mene kohtaan Jacob Collier

Jacob Collier: The Djesse Solo Show

Jacob Collier: The Djesse Solo Show

ti 23 heinä 2024
Helsinki

Musiikkitalo | Helsinki

20.00


Sukupolvensa suurimpiin musiikillisiin neroihin lukeutuva Jacob Collier konsertoi vihdoin Suomessa heinäkuussa. Maailmanlaajuisesti seurattu ja ihailtu laulaja, säveltäjä ja multi-istrumentalisti esiintyy intiimissä soolokonsertissa Helsingin Musiikkitalossa tiistaina 23.7.2024.

Jacob Collier, 29, nousi musiikkimaailman puheenaiheeksi vuonna 2016, jolloin hän julkaisi debyyttialbuminsa In My Room. Kyseessä oli multi-instrumentalistin yksin kotonaan äänittämä levy, joka esitteli musiikillisen poikkeusyksilön ja toi nuorelle brittiartistille kaksi Grammy-palkintoa. Sittemmin Collier on tehnyt rakettimaisen nousun laajalti tunnustetuksi poikkeustapaukseksi ja isoksi tähdeksi, joka yhdistelee musiikissaan vaivattomasti popin, jazzin ja soulin aineksia. Collieria onkin kutsuttu yhdeksi sukupolvensa innovatiivisimmista muusikoista, jonka sävellykset tarjoavat kiehtovia seikkailuja edistyneen musiikkiteorian maailmassa. Yhteistyötä Collier on tehnyt muun muassa Coldpayn, John Mayerin, Ty Dolla $ignin, Tori Kellyn, Daniel Caesarin, SZA:n ja monien muiden kanssa.

Laajasta äänialastaan tunnnetun Jacob Collierin tuotteliaisuudesta ja villeistä visioista kertoo, että vuonna 2018 artisti julkaisi ensimmäisen palasen kaikkiaan neliosaisesta Djesse-albumisarjastaan, jonka viimeinen osa ilmestyy helmikuun lopulla. Sarjan albumit ovat esitelleet eri puolia Jacob Collierin musiikillisesta universumista ja tuoneet artistille joka julkaisun yhteydessä uuden Grammy-palkinnon. Collier on ainoa brittisäveltäjä, joka on voittanut Grammyn neljällä ensimmäisellä albumillaan.

Jacob Collier esiintyy eri puolilla maailmaa yhä isommilla estradeilla, sillä hän on siirtynyt suosionsa puolesta jo areenaluokkaan. Artisti tunnetaan poikkeuksellisen vaikuttavista ja yhteisöllisistä konserteistaan, joiden aikana hän usein muuntaa yleisönsä yhdeksi isoksi ja harmoniseksi laulukuoroksi.

Helsingin Musiikkitalossa koetaan heinäkuussa intiimi mutta varmasti pirskahtelevan ilmaisuvoimainen konsertti, kun Jacob Collier esiintyy soolona Suomen keskeisimmässä konserttisalissa. Collier on esiintynyt Musiikkitalossa kerran aiemmin – vuonna 2017 yhdessä Cory Henryn ja UMOn kanssa – mutta kesän vierailu on hänen ensimmäinen oma konserttinsa Suomessa. Rajallisen kapasiteetin myötä pääsylipuile on odotettavissa kova kysyntä, joten omat lippunsa kannattaa ostaa nopeasti!


LIPUT:
Myyntiin ke 21.2. klo 10 Ticketmasterissa
Palvelumaksuineen alk. 49,90 € + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Normaali*
    Loppuunmyyty. Katso muut päivämäärät.
  • Mastercard Preferred
    Loppuunmyyty. Katso muut päivämäärät.

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Aikaisemmat päivämäärät
Myöhäisemmät päivämäärät

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Mikkomatti Aro