Mene kohtaan Beth Hart

Beth Hart

Beth Hart

pe 14 kesä 2024
Helsinki

Allas Sea Pool | Helsinki

Ovet: 18.30

Ikäraja: 18+


Maailman kirkkaimpiin bluestähtiin lukeutuva Beth Hart nähdään pitkästä aikaa Suomessa, kun hän konsertoi yhtyeineen Helsingin Allas Sea Poolissa perjantaina 14.6.2024.

Kansainvälistä arvostusta ja laajaa suosiota nauttiva Beth Hart tunnetaan vaikuttavana musiikintekijänä, artistina ja laulajana. Yhdysvaltalaistähti on tehnyt loppuunmyytyjä maailmankiertueita ja esiintynyt Nashvillen Ryman-auditorion, Lontoon Royal Albert Hallin sekä Amsterdamin Ziggo Dome -areenan kaltaisilla ikonisilla estradeilla. Hart on soittanut myös isoilla festivaaleilla ympäri maailman ja tullut tunnetuksi yhteistyöstään esimerkiksi Joe Bonamassan, Jeff Beckin ja Slashin kanssa.

Billboard-listan kärkeen kuudesti kiivenneen Beth Hartin tuoreimmat studioalbumit ovat vuonna 2019 ilmestynyt “War In My Mind” sekä vuonna 2022 julkaistu tribuuttilevy, jolla Hart versioi Led Zeppelinin kuolemattomia kappaleita. Levyt ovat olleet arvostelumenestyksiä ja pitäneet osaltaan huolen siitä, että viisikymppisen artistin koetaan yleisesti olevan uransa huipulla.

Bluesrockin ystävät kautta maailman tuntevat Beth Hartin poikkeuksellisen taidokkaana laulajana ja väkevänä esiintyjänä, jonka konsertit tarjoavat sykähdyttäviä hetkiä ja tunne-elämyksiä. Niitä on varmasti luvassa myös kesäillassa Helsingin merellisissä maisemissa, kun Beth Hart nousee perjantaina 14.6. Allas Sea Poolin konserttilavalle.

LIPUT:

Myyntiin ma 4.12.2023 klo 9 Lippu.fi:ssä
Palvelumaksuineen alk. 65 € + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali (K-18)*
    Alkaen 65,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Mikkomatti Aro