Mene kohtaan Katatonia

 

KATATONIAN & SÓLSTAFIRIN YHTEISKEIKAT SIIRTYVÄT VUOTEEN 2023
Katatonian & Sólstafirin Twilight Burials -kiertue siirtyy vuodelle 2023 ja sen myötä Helsingin Kulttuuritalon tammikuulle 2022 suunniteltu konsertti siirtyy vuodella eteenpäin. Korvaava päivämäärä on lauantaina 21. tammikuuta 2023. Jo ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisinaan.
Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Lippupiste) 16.2.2022 mennessä. Luethan lisätiedot tapahtuman siirtymisestä ja siihen liittyvistä toimintaohjeista osoitteesta livenation.fi: 
https://bit.ly/3ysuwZf
Yhtyeet ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.
UUSI KONSERTTIPÄIVÄ:
Katatonia (SWE) & Sólstafir (ICE) – Twilight Burials Tour
La 21.1.2023 Kulttuuritalo, Helsinki

 

KATATONIAN & SÓLSTAFIRIN YHTEISKEIKAT SIIRTYVÄT VUOTEEN 2023

Katatonian & Sólstafirin Twilight Burials -kiertue siirtyy vuodelle 2023 ja sen myötä Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneen tammikuulle 2022 suunniteltu konsertti siirtyy vuodella eteenpäin. Korvaava päivämäärä on lperjantaina 20. tammikuuta 2023. Jo ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisinaan.

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Lippupiste) 16.2.2022 mennessä.

Lippupisteen palautuslomake

Tiketin palautuslomake

Yhtyeet ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

UUSI KONSERTTIPÄIVÄ:

Katatonia (SWE) & Sólstafir (ICE) – Twilight Burials Tour

Pe 20.1.2023 Tullikamarin Pakkahuone, Tampere

Katatonia & Solstafir: Twilight Burials Tour

Katatonia & Solstafir: Twilight Burials Tour

pe 20 tammi 2023
Tampere

Ovet: 18.00

Ikäraja: 18+

Kaksi arvostettua melankoliamestaria lähtevät yhteiskiertueelle Eurooppaan. Ruotsin metalliskenen etukaartiin lukeutuva Katatonia ja islantilainen, post rockin ja metallin välimaastossa operoiva Sólstafir nähdään Tampereella tammikuussa 2023.LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 42,50 € Tiketistä ja Lippupisteestä.

Huom! Lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.


Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18 (Lippupiste)*
    Alkaen 42,50 €
  • Normaali K-18 (Tiketti)*
    Alkaen 42,50 €

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Aikaisemmat päivämäärät
Myöhäisemmät päivämäärät

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippupiste, Tiketti ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Lippupisteen ja Tiketin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö