Mene kohtaan The Hellacopters

THE HELLACOPTERSIN KONSERTIT SIIRTYVÄT LOPPUVUOTEEN 2021

The Hellacoptersin toukokuulle 2021 siirretyt konsertit siirtyvät toistamiseen ja  korvaavat päivät on nyt saatu varmistettua: Yhtye esiintyy Lutakossa 19. joulukuuta 2021. Jo ostetut liput tulevat käymään uudelle päivämäärälle sellaisenaan, tarkistathan oman keikkapäivämääräsi alta.

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Tiketti) 12.7.2021 mennessä

Tiketin palautuslomake

Yhtye ja Live Nation Finland pahoittelevat konserttien siirtymistä.

UUSI KONSERTTIPÄIVÄMÄÄRÄ:

The Hellacopters (SWE)

Su 19.12.2021 Lutakko, Jyväskylä (korvaa 25.4.2020 / 5.10.2020/ 12.5.2021 konsertit)

The Hellacoptersin suunnitellut konsertit huhtikuussa siirtyvät. Korvaavia konserttipäivämääriä selvitetään ja tiedotamme tästä sitten lipunostaneita. Pyydämme asiakkaita pitämään ostetut liput toistaiseksi tallessa. Jo ostetut liput tulevat käymään uudelle päivämäärälle sellaisenaan.
Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin peruuntumista

The Hellacopters

The Hellacopters

su 19 joulu 2021
Jyväskylä

Tanssisali Lutakko | Jyväskylä

Ovet: 20.00

Ikäraja: 18+

 

Ruotsin menestyneimpiin yhtyeisiin kuuluva The Hellacopters lukeutuu maansa garagerockin keskeisimpiin edustajiin. Yhdeksänkymmentäluvun puolessa välissä perustettu yhtye on pitänyt suosiotaan yllä läpi uransa eri vaiheiden. Vuonna 2008 bändi jäi määrittelemättömälle tauolle, joka kesti vuoteen 2016 saakka. Sen jälkeen The Hellacoptes on nähty Ilosaarirockin ja Tuskan päälavoilla. Skandinavian action rockin kiistaton kuningasbändi toimi johtotähtenä koko skenelle jättäen jälkeensä perinnön, joka kantaa edelleen.

 

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 42,50 euroa Lippupisteestä.

Huom! Lipun hinta ei sisällä eteispalvelumaksua.

 

Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18*
    Alkaen 42,50 €

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Aikaisemmat päivämäärät
Myöhäisemmät päivämäärät

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippupiste ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Lippupisteen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö