Mene kohtaan Dirty Loops

Dirty Loopsin 24.5.2023 suunniteltu keikka on siirtynyt äkillisen sairaustapauksen vuoksi uuteen ajankohtaan. Uusi tapahtumapäivä on 5.6.2023. Jo aiemmin ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan.

Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput alkuperäiseen ostopaikkaan (Lippu.fi) 3.6.2023 mennessä.

Lippu.fi:n palautuslomake

Live Nation ja artisti pahoittelevat siirrosta mahdollisesti johtuvaa harmia.

Dirty Loops

Dirty Loops

ma 05 kesä 2023
Helsinki

Ovet: 19.30

Ikäraja: 18+

Maailmanmaineeseen noussut ja aiemmat keikkansa Suomessa loppuunmyynyt Dirty Loops saapuu Helsinkiin! Vankan fanikunnan kerännyt bändi sulauttaa soundissaan yhteen funkia, jazzia, discoa ja poppia, joiden seassa kuuluu myös elementtejä elektronisesta musiikista.

Yhtye koostuu kolmesta kaveruksesta Jonah Nilssonista (laulu, koskettimet), Henrik Linderistä (basso) ja Aron Mellergårdhista (rummut).

Pop-covereiden julkaisusta alkunsa saanut Dirty Loops kiinnitti nopeasti ruotsalaisen musiikkituottaja Andreas Carlssonin (mm. Britney Spears, Celine Dion, Bon Jovi ja Katy Perry) huomion. Hän auttoi yhtyettä löytämään yleisönsä ja solmimaan levytyssopimuksen. Dirty Loops julkaisi vuonna 2014 debyyttialbuminsa "Loopified", jolta löytyy myös suureen suosioon noussut "Hit Me" -single. Yhtyeen viimeisin albumi "Turbo" ilmestyi vuonna 2021.

Omien keikkojensa lisäksi Dirty Loops on lämmitellyt myös yhdysvaltalaisbändi Maroon 5:n kiertuetta Aasiassa ja Australiassa. Suomessa yhtye nähtiin edellisen kerran vuosi sitten huhtikuussa, jolloin kaksi keikkaa Helsingin Korjaamolla myytiin nopeasti loppuun.

LIPUT:
Myyntiin pe 10.3.2023 klo 10
Palvelumaksuineen alk. 44,50 € Lippu.fi:stä + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18*
    Alkaen 44,50 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua.

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippu.fi ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Lippu.fin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Mikkomatti Aro