Siirry pääsisältöön
Live Nation Finland

VIP-PAKETIN OSTOON LIITTYVÄT EHDOT:

* Pakettiin kuuluvat aktiviteetit saattavat tapahtua jo ennen lipussa ilmoitettua oviaikaa. Lipunvälittäjä lähettää tarkemmat tiedot aikatauluista tilaajan sähköpostiin n. 2-5 päivää ennen tapahtumaa. 
Muutokset mahdollisia. Paketteja ei voi palauttaa tai vaihtaa. HYVITYKSIÄ ei makseta missään tapauksessa, paitsi jos koko konsertti / tapahtuma peruutetaan.
NIMENVAIHTOJA ei sallita missään olosuhteissa. Mahdolliset fyysiset esineet, kuten fanituote ja muistolaminaatti, jaetaan tapahtumapaikalla. Kaikki laminaatit ovat muistoesineitä, eivätkä oikeuta pääsyä tapahtumapaikalle tai backstagelle.

Live Nation Finland Oy (”Live Nation”) vastaa konsertista ja sinne hankitusta pääsylipusta kulloinkin voimassa olevien ehtojensa mukaisesti. Live Nation ei sen sijaan itse tuota tarjolla olevien VIP-pakettien konserttiin liittyvää lisäsisältöä eikä siten vaikuta VIP-pakettien hinnoitteluun. Live Nation ei siten vastaa VIP-pakettien sisällöstä, laadusta, toteutuksesta, aikatauluista, hinnoittelusta taikka peruuntumisista tai muusta vastaavasta tapahtumasta missään olosuhteissa.

Live Nationin vahingonkorvausvastuun enimmäismäärä rajoittuu aina enintään maksetun pääsylipun hintaan eikä VIP-paketin osuutta korvata Live Nationin toimesta. Ostamalla VIP-paketin alla olevasta palvelusta vakuutat, että olet ymmärtänyt ja hyväksyt yllä olevan Live Nationin vastuuta rajoittavan ehdon.