Siirry pääsisältöön
Live Nation Finland

Paketin ostoon liittyvät ehdot - ENHANCED EXPERIENCE (METALLICA 2024):

Paketit ovat avoimia kaiken ikäisille. Alle 18-vuotiaiden tulee olla aikuisen seurassa. Huomioithan, että kaikkiin paketin ostajiin otetaan yhteyttä 3-5 päivää ennen varsinaista esityspäivää ja kerrotaan heidän pakettiaikataulustaan ​​tarkemmat tiedot ja ohjeet pakettien noutopaikasta. Tiedot lähetetään ostohetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa sähköpostia muutamaa päivää ennen tapahtumaa, ota yhteyttä osoitteeseen met.ee.eu@superfan.live.

Tällä hetkellä paketit ovat saatavilla vain viikonloppuelämyksinä, jotka sisältävät lipun molempiin samassa kaupungissa oleviin esityksiin. Osittainen tai osallistumatta jättäminen kumpaankaan viikonlopun konserttiin ei ole oikeuta osittaiseen tai täysimääräiseen hyvitykseen. Artisti, kiertueen promoottori, lipunvälittäjä, tapahtumapaikka ja kaikki muut sidoksissa olevat osapuolet varaavat oikeuden myydä ylimääräisiä paketteja, joita ei ole listattu, mukaan lukien mutta ei rajoittuen yksittäisiin päivälippuihin, oman harkintansa mukaan myöhemmin. Tänään tai pysyvästi listattujen pakettien palautukset, vaihdot tai siirrot eivät ole sallittuja. Kaikki tavarat tulee noutaa paikan päällä konserttipäivinä, eikä niitä postiteta jälkikäteen, mikäli ne jäävät noutamatta.

Kaikki paketin elementit ja ajat voivat vaihdella markkinakohtaisesti ja niitä voidaan muuttaa milloin tahansa mistä tahansa syystä. Tapahtumat, päivämäärät, tapahtumapaikan sijainti, juhlat, tavarat ja mukavuudet voivat muuttua ja perua milloin tahansa oman harkintamme mukaan. Kaikki myynnit ovat lopullisia. Paketeissa ei ole palautuksia tai vaihtoja mielenmuutoksen vuoksi. Näiden ja kaikkien tulevien pakettien jälleenmyynti listattua korkeammalla tai alhaisemmalla hinnalla on ehdottomasti kielletty. Artisti, kiertue, promoottori, lipunvälittäjä, tapahtumapaikka tai muut sidoksissa olevat osapuolet eivät ole vastuussa kuluttajan ostohetkellä antamista vanhentuneista tai epätarkoista tiedoista, jotka voivat johtaa tuotteen toimittamatta jättämiseen.
 

Live Nation Finland Oy (”Live Nation”) vastaa konsertista ja sinne hankitusta pääsylipusta kulloinkin voimassa olevien ehtojensa mukaisesti. Live Nation ei sen sijaan itse tuota tarjolla olevien lippupakettien konserttiin liittyvää lisäsisältöä eikä siten vaikuta pakettien hinnoitteluun. Live Nation ei siten vastaa lippupakettien sisällöstä, laadusta, toteutuksesta, aikatauluista, hinnoittelusta taikka peruuntumisista tai muusta vastaavasta tapahtumasta missään olosuhteissa. Live Nationin vahingonkorvausvastuun enimmäismäärä rajoittuu aina enintään maksetun pääsylipun hintaan eikä paketin osuutta korvata Live Nationin toimesta. 
 
Ostamalla paketin Lippu.fi -palvelusta vakuutan, että olen ymmärtänyt ja hyväksyn yllä olevan Live Nationin vastuuta rajoittavan ehdon.