Mene kohtaan Infected Mushroom

Infected Mushroom (DJ Set): Re:Born World Tour

Infected Mushroom (DJ Set): Re:Born World Tour

la 26 loka 2024
Oulu

Tullisali | Oulu

Ovet: 21.00

Ikäraja: 18+

Energisistä esiintymisistään tunnettu, pitkän linjan psytrance-musiikin pioneeri Infected Mushroom esiintyy DJ-setillään Tampereen Tavara-asemalla 25. lokakuuta ja Oulun Tullisalissa 26. Lokakuuta osana Re:Born World Tour -kiertuettaan.

Jo yli kaksi vuosikymmentä elektronisen tanssimusiikin sääntöjä rikkonut ja uusiksi kirjoittanut Infected Mushroom on Erez Eisenin ja Amit Duvdevanin muodostama duo, joka yhdistää psytrancen perinteisiä elementtejä progressiivisiin vaikutteisiin. Mittavalla urallaan yhdeksi elektronisen musiikin kivijaloista muodostunut duo tunnetaan paitsi omaperäisestä ja innovatiivisesta tuotannostaan, myös ilmiömäisistä keikoistaan.

Infected Mushroom on sijoittunut kahdesti DJ Magazinen listaamien maailman 100 parhaan DJ:n joukkoon. Duon albumien kuten "The Gathering", "Classical Mushroom" ja "Legend of the Black Shawarma suoratoistomäärät liikkuvat kymmenissä miljoonissa ja faneista hartaimmat seuraavat kaksikkoa ympäri maailmaa. Infectedin live-esiintymiset ovat tunnettuja intensiivisyydestään ja visuaalisuudestaan, ja niiden vuoksi yhtye on saavuttanut poikkeuksellisen suuren kannattajakunnan myös elektronisen musiikin ulkopuolelta. Yhtye julkaisi uusimman albuminsa REBORN helmikuussa 2024. Albumilla kuullaan uusia versioita heidän klassikkokappaleistaan.

Lähes poikkeuksetta maailmalla loppuunmyytyjä saleja vetävän bändin kaikki aiemmat Suomen-keikat aina Suvilahdesta The Circuksen kautta Vanhalle Ylioppilastalolle ovat olleet loppuunmyytyjä.

 

LIPUT:
Liput myyntiin pe 5.7.2024 klo 10 Ticketmasterissa
Palvelumaksuineen alk. 49 € + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus


Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

 

Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali (K18)*
    Alkaen 49,00 €

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Aikaisemmat päivämäärät
Myöhäisemmät päivämäärät

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Harri Andersson