Mene kohtaan Ronny Chieng

Ronny Chieng: The Love To Hate It Tour

Ronny Chieng: The Love To Hate It Tour

la 31 elo 2024
Helsinki

20.00

Ovet: 19.00

Ikäraja: 18+


Ronny Chieng, yksi stand-up-komiikan kiinnostavimmista esiintyjistä tuo uuden tunnin mittaisen The Love To Hate It Tour -show’nsa Helsingin Apolloon 31. elokuuta 2024!

Malesialais-australialaisen Ronny Chiengin lahjakkuus ulottuu stand-up-komiikasta näyttelemiseen ja käsikirjoittamiseen. Mies tunnetaan kahden Netflix-komediaspesiaalinsa lisäksi Comedy Centralin The Daily Show with Trevor Noah -ohjelmasta, jonka näyttelijäkaartissa hän esitteli terävän analyyttistä ja nokkelaa huumoriaan. Chiengin show’t tunnetaan hänen energisestä ja karismaattisesta lavapresenssistään ja älykkäästä komiikastaan.

Ennen kansainvälistä menestystään Chieng teki nimeä Australian stand-up-piireissä rohkeana ja älykkäänä koomikkona. Hänen ajatuksiansa herättävä huumorinsa leikittelee kulttuurieroilla, identiteetillä ja modernin elämän järjettömyyksillä. Monipuolisuutensa ja luovan näkemyksensä vuoksi Chiengin merkitys viihteen alalla ulottuu huumorin tuolle puolen, ottaen kantaa maailmanlaajuisesti kaikkia koskeviin yhteiskunnallisiin ja kulttuurisiin kysymyksiin.

Lisäksi Chieng on osoittanut kykynsä ja käsikirjoittajana Netflix-sarjassa Ronny Chieng: International Student sekä elokuvissa Crazy Rich Asians ja Marvelin Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, M3GAN, American Born Chinese, Doogie Kamealoha, M.D., Vacation Friends 2 ja Joy Ride. Hänet nähdään myös tulevassa Hulu-sarjassa Interior Chinatown.

Chiengin ainutlaatuinen kyky tarkastella maailmaa ja sen ilmiöitä hauskan kriittisesti tekeekin hänestä yhden tämän päivän stand-upin kiinnostavimmista esiintyjistä.

LIPUT:
Myyntiin pe 10.5.2024 klo 11 Ticketmasterissa
Palvelumaksuineen alk. 42,50 € + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali (K-18)*
    Alkaen 42,50 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Niksu Väistö