Mene kohtaan Thirty Seconds To Mars

Thirty Seconds To Mars: Seasons

Thirty Seconds To Mars: Seasons

ti 01 loka 2024
Helsinki

Ovet: 19.00


Jared Leton luotsaama Thirty Seconds To Mars konsertoi Helsingin Jäähallissa tiistaina 1. lokakuuta osana Seasons -maailmankiertuettaan! Kiertueen konserteissa Thirty Seconds To Mars on luvannut soittaa sekä uuden albuminsa biisejä että hittejä koko yhtyeen uran varrelta.

Suomessakin suurta suosiota nauttivan Thirty Seconds To Marsin toukokuussa Euroopasta käynnistyvä Seasons on yhtyeen ensimmäinen maailmankiertue viiteen vuoteen. Kattava kiertue vierailee Euroopan lisäksi Latinalaisessa Amerikassa, Pohjois-Amerikassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Kiertueen konserteissa yhtye on luvannut soittaa sekä uusia biisejä viime syksynä julkaistulta  It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day -albumiltaan että hittejä yhtyeen koko kaksikymmentävuotisen uran varrelta.

"Tämä kiertue on suunnattu kaikille faneillemme riippumatta siitä ovatko he löytäneet meidät 2000-luvun alussa, rock- tai emo-piireistä tai TikTokista aivan viime aikoina. Varmistamme, että biisilistalta löytyy sekä kaikkien eri aikakausien Thirty Seconds To Mars -hitit että harvemmin soitettuja klassikoita", yhtye kertoo.

Useita platinaa myyneitä albumeita julkaissut Thirty Seconds To Mars koostuu veljeksistä Jared ja Shannon Letosta. Yhtyeen viimeisin albumi, It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day, julkaistiin viime vuoden syyskuussa. Uuden aikakauden yhtyeen historiassa avannut levy tutkii inhimillisen elon synkempien puolien lisäksi myös toivoa, muistuttaen siitä että myös mahdottomalta vaikuttavien esteiden edessä maailmassa on myös kauneutta. Albumin pääsingle Stuck debytoi virallisen Alternative radiolistan sijalla 1 ja saavutti Top 10 -sijan Italiassa. Saksassa biisi kipusi radioiden kolmanneksi soitetuimmaksi kappaleeksi.

LIPUT:
Myyntiin pe 26.4. klo 10 Ticketmasterissa
Palvelumaksuineen alk. 49,50 € + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus

Ostorajoitus 8 kpl / asiakas.

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 49,50 €
  • Mastercard Preferred
    Alkaen 49,50 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


Live Nation Finland
Promoottori: Scott Lavender

Esteettömyys

Ajantasaiset tiedot Helsingin Jäähallin sivuilta: helsinginjaahalli.fi/saavutettavuus.

Suurin osa kulkureiteistä on esteettömiä. Hätäuloskäynneissä on pieni kynnys.
Black Box- konseptissa pyörätuolikatsomo on permannolla, sisäänkäynti pääovista. Pääovilta pyörätuoliasiakas saatetaan henkilökunnan toimesta permannolle. Muissa tapahtumissa pyörätuolikatsomot sijaitsevat E1 ja E9-katsomoissa, molempiin kulku E-ovista.
Lisätietoa ja ajantasaiset tiedot Helsingin Jäähallin sivuilta:https://www.helsinginjaahalli.fi/saavutettavuu