Mene kohtaan Brit Floyd

Brit Floyd: P·U·L·S·E 2024 World Tour

Brit Floyd: P·U·L·S·E 2024 World Tour

ti 24 syys 2024
Helsinki

Ovet: 18.00


Maailmanlaajuista suosiota nauttiva ja hurmiollisen vastaanoton myös aiemmilla Suomen-vierailuillaan saanut Pink Floyd -tribuuttiyhtye Brit Floyd palaa pitkästä aikaa suomalaisyleisön eteen! Helsingin jäähallissa koetaan tiistaina 24. syyskuuta Brit Floydin tähän mennessä kunnianhimoisin tuotanto: P-U-L-S-E 2024.

Brit Floyd on jo pitkään tunnettu maailman johtavana Pink Floyd -tribuuttiyhtyeenä, jonka konsertit tarjoavat kokonaisvaltaisen elämyksen ja tavoittavat Pink Floydin legendaarisen musiikin sekä yhtyeen vaikuttavien konserttien ainutlaatuisen taian. Uuden P-U-L-S-E 2024 -produktionsa myötä Brit Floyd juhlistaa Pink Floydin The Division Bell -kiertuetta, joka jäi 30 vuotta sitten brittibändin viimeiseksi maailmankiertueeksi. Kahden ja puolen tunnin show tarjoaa vaikuttavan valo- ja lasershow’n, ja yleisö voikin odottaa konsertilta henkeäsalpaavaa audiovisuaalista kokemusta.

Pink Floydin musiikin ystäviä hemmotellaan jäähallissa tyrmäävällä settilistalla, jolta löytyy niin The Division Bell -albumin kappaleita kuin myös kuolemattomia hittejä Pink Floydin muusta tuotannosta. Brit Floydia johtaa tuttuun tapaan kitaristi-laulaja Damian Darlington, joka tuntee jokaisen Pink Floydin kappaleen kaikki yksityiskohdat ja nyanssit. Myös yhtyeen muut jäsenet ovat huipputaitavia muusikoita, joiden osaaminen tekee kunniaa Pink Floydin rakastetulle tuotannolle ja yhtyeen alkuperäiselle visiolle.

Ensimmäisen konserttinsa Brit Floyd teki Liverpoolissa 2011, ja sen jälkeen yhtye on esiintynyt pitkälti yli 1 000 kertaa eri puolilla maailmaa. Brit Floydin tämänkertainen maailmankiertue alkoi helmikuun lopussa Pohjois-Amerikasta, ja syksyllä on Euroopan sekä Ison-Britannian vuoro.

LIPUT:
Myyntiin ke 20.3. klo 12 Ticketmasterissa
Palvelumaksuineen alk. 59,90 € + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus

Saatavilla myös Brit Floyd Meet & Greet Soundcheck Experience -lippuja
Palvelumaksuineen 182,90 € + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus


Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Brit Floyd Meet & Greet Soundcheck Experience
Palvelumaksuineen 154,50€ + toim.kulut alk. 1,50€ 

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 59,90 €
  • Mastercard Preferred
    Alkaen 59,90 €

Lippupaketit

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Mikkomatti Aro

Esteettömyys

Ajantasaiset tiedot Helsingin Jäähallin sivuilta: helsinginjaahalli.fi/saavutettavuus.

Suurin osa kulkureiteistä on esteettömiä. Hätäuloskäynneissä on pieni kynnys.
Black Box- konseptissa pyörätuolikatsomo on permannolla, sisäänkäynti pääovista. Pääovilta pyörätuoliasiakas saatetaan henkilökunnan toimesta permannolle. Muissa tapahtumissa pyörätuolikatsomot sijaitsevat E1 ja E9-katsomoissa, molempiin kulku E-ovista.
Lisätietoa ja ajantasaiset tiedot Helsingin Jäähallin sivuilta:https://www.helsinginjaahalli.fi/saavutettavuu