Mene kohtaan Sematary and The Haunted Mound

KEIKAN AIKATAULU:

Ovet klo 19
Anvil DJ Set n. klo 19:30
Hackle n. klo 20:15
Buckshot n. klo 20:45
Sematary n. klo 21:30

Huomioithan, että aikataulut ovat arvioituja.

Sematary: Haunted Mound Angels Tour

Sematary: Haunted Mound Angels Tour

su 02 kesä 2024
Helsinki

Tavastia | Helsinki

Ovet: 18.00

Ikäraja: 18+


Rap-sensaatio Sematary ja Haunted Mound esiintyvät kesäkuussa Suomessa! Kokoonpano saapuu Haunted Mound Angels -kiertueellaan Helsingin Tavastialle sunnuntaina 2.6.2024.

Kaliforniasta maailmalle ponnistaneen Semataryn ainutlaatuinen äänimaailma on sekoitus kaikkea 2010-luvun drillistä alternativeen ja metalliin, ottaen myös vaikutteita witch housesta. Artistia on vaikea niputtaa yhteen genreen, mikä ei ole kuitenkaan hidastanut hänen vauhtiaan. Spotifyn ja Apple Musicin sadat miljoonat striimaukset osoittavat, että Semataryn monimuotoinen tyyli on nimenomaan vahvuus nykyisellä musiikkikentällä. Artistia kuunnellessa ei tule yllätyksenä, että hänen esikuvikseen mainitsemia artisteja ovat mm. Chief Keef, Yung Lean sekä Black Kray.

SoundCloudista ja Tumblrista kulttimaineeseen noussut artisti tunnetaan synkän uhkaavasta tyylistään, joka näkyy hänen kaikessa toiminnassa sosiaalisesta mediasta albumin kansiin ja sanoituksiin. Semataryn piinaavan synkän soundin säestämät sanoitukset ovat yliluonnollisen sekavia, väkivaltaisia ja jopa pelottavan tunnerikkaita. Usein sanoituksiin on kuitenkin kätketty pintaa syvempiä merkityksiä ja esimerkiksi artistin vahvoja poliittisia kannanottoja.

Iso osa Semataryn brändiä ja nousukiitoa on ollut hänen ympärilleen koottu kollektiivi Haunted Mound, josta on noussut underground-ilmiö. Sematary kontrolloi vahvasti koko kollektiivin ulosantia ollen vahvasti mukana kaikessa visuaalisesta ilmeestä uusiin kiinnityksiin ja julkaisuihin. Kulttimaista faniyhteisöä kuvastaa hyvin kollektiivin vaatebrändin suosio. Suuretkin tuotteiden myyntiinpanot myyvät lähes poikkeuksetta loppuun vain minuuteissa.

Artistin nousukiito ei ole hidastunut viime vuosina ja loppuunmyytyjä keikkoja on kertynyt ympäri maailmaa. Viimeisimpinä saavutuksina artisti on kiertänyt uransa isoimpia areenoja $uicideboy$:in mukana Yhdysvaltojen Grey Day Tourilla. Tämän lisäksi vuoden 2023 kruunasi yhteistyö oman esikuvan Chief Keefin kanssa. Artistien ja FTP Recordsin yhteistuotos “...Fuck The World” julkaistiin 1.1.2024.

LIPUT:
Myyntiin pe 26.1. klo 10 Tiketissä
Liput palvelumaksuineen alkaen 26 € + toimituskulu alk. 0 € / tilaus

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali (K-18)*
    Alkaen 26,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Valter Filosof