Mene kohtaan NLE Choppa

Blockfest 2024

Blockfest 2024

16
elo 2024
Päättyen 17
elo 2024
Tampere

Ratinan Stadion | Tampere

Ikäraja: 18+

Laadukkaasta ohjelmasta, esiintyjien erikoistempauksista sekä ainutlaatuisesta tunnelmastaan tunnettu Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest valtaa jälleen Tampereen Ratina stadionin ja Ratinanniemen tapahtumapuiston 16.–17.8.2024. Kaupunkiin tuodaan polttavan ajankohtaiset ja kiinnostavimmat kansainväliset sekä kotimaiset artistit kaikkien aikojen lineupin muodossa. Tapahtuma on myyty loppuun jokaisena järjestysvuotenaan jo ennakkoon.

Lue lisää tapahtumasta ja artisteista festivaalin verkkosivuilta ja ota seurantaan myös Blockfestin FacebookInstagram ja Tiktok-kanavat.

BLOCKFEST-ARTISTIT 2024

21 Savage (US), Soulja Boy (US), NLE Choppa (US), Skepta (UK), Killer Mike (US), Teezo Touchdown (US), 
Gettomasa, ibe, Sexmane, Cledos, Costi, Etta, Isac Elliot,
Karri Koira, Lauri Haav, VJ, DAVI, Jami Faltin, NOTO

Festivaalin ohjelmistoon on luvassa kevään mittaan lisää ajankohtaisimpia ja kiinnostavimpia kansainvälisiä sekä kotimaisia huippunimiä.

LIPUT MYY:

Ticketmaster ja Tiketti

K-18.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Ticketmaster*
  • Tiketti*

Tapahtuman artistit

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan festivaalin sivulla ja sosiaalisen median kanavissa lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!
- Äänenvoimakkuus konserteissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster, Tiketti, Blockfest ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.
- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen löydät festivaalin nettisivuilta osoitteesta www.blockfest.fi.