Mene kohtaan Mnozil Brass

Jubilee – 30 Years of Mnozil Brass

Jubilee – 30 Years of Mnozil Brass

su 10 marras 2024
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

19.30

Ovet: 18.00


Mnozil Brassin tarina sai alkunsa Wienissä vuonna 1992, kun seitsemän nuorta vaskipuhaltajaa ja musiikinopiskelijaa osallistui Gasthaus Mnozil -nimisessä ravintolassa säännöllisesti järjestettyjen konserttien sarjaan. Näiden iltojen myötä sai alkunsa musiikkoystävysten kehittelemä konserttikonsepti, joka yhdistelee tyypillistä vaskipuhallinmusiikkia, jazzia, pop-hittejä, oopperaa ja operettia. Tuloksena on ollut huikea menestystarina.

Musiikin rinnalla Mnozil Brassin konserteissa sykkii jatkuvasti itävaltalainen huumori. Vaskimusiikin Monty Pythoniksikin kutsutun Mnozil Brassin esitykset yhdistelevät sanatonta sketsihuumoria ja ohjattua teatterikomediaa siihen malliin, että konserttisaleissa raikuu yleisön hersyvä nauru.

Mnozil Brass esiintyy ympäri maailman yli 100 konsertin vuositahdilla, ja yhtye on vuosien varrella täyttänyt Lontoon Royal Albert Hallin ja maailman kuukuisimpien oopperapyhättöjen kaltaisia konserttisaleja.

Mnozil Brassin briljantti show on tullut tutuksi myös yhtyeen suomalaisfaneille. Vaskiseptetti on takavuosina soittanut kolme loppyynmyytyä konserttia Lieksan Vaskiviikoilla. Keväällä 2023 yhtye esiintyi April Jazz -festivaalilla ja myi Espoon Tapiola-salin täyteen ennätysvauhdissa.

LIPUT:

Myyntiin ma 4.12.2023 klo 10 Lippu.fi:ssä
Palvelumaksuineen alk. 35 € + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus.

Liput permanto A- & B-katsomoihin ovat ikärajattomia, muut katsomot K-18.

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 35,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Mikkomatti Aro