Mene kohtaan J Balvin

J Balvin: Que Bueno Volver a Verte Tour

J Balvin: Que Bueno Volver a Verte Tour

to 16 touko 2024
Helsinki

Ovet: 18.00


Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva J Balvin esiintyy Helsingin jäähallissa torstaina 16. toukokuuta osana Que Bueno Volver a Verte -kiertuetta! Odotettu kiertue vie maailman striimatuimpien artistien joukkoon lukeutuvan reggaetonin suunnannäyttäjän kahdenkymmenen eurooppalaiskaupungin isoille sisäareenoille. 

Maailmanlaajuisen supertähden ja usean latinalaisen GRAMMY-palkinnon voittajan J Balvinin odotettu vuoden 2024 kansainvälinen "Que Bueno Volver a Verte" -kiertue on jatkoa kesäkiertueelle, jolla hän esiintyi useiden loppuunmyytyjen festivaalien pääesiintyjänä mm. Ranskassa, Espanjassa, Sveitsissä, Singaporessa ja Australiassa. Suomessa J Balvin esiintyi ensimmäistä kertaa vuoden 2019 Ruisrockissa. Helsingin Sanomat julisti tuolloin (8.7.2019) keikan festivaalien parhaaksi.

Kolumbiasta kotoisin oleva J Balvin on globaali supertähti, joka on noussut maailmanlaajuisesti 10 eniten striimatuimman artistin joukkoon. Kuuluisan reggaeton-tähden levyjä on myyty yli 35 miljoonaa kappaletta ja hänet on palkittu lukuisilla palkinnoilla, mukaan lukien Billboard Music Awards, American Music Awards ja Latin GRAMMY. J Balvin tunnetaan parhaiten uransa isoimmasta hitistä Mi Gente, jota on striimattu globaalisti useita miljardeja kertoja. Suomessa platinarajan ylittänyt single nousi suomalaisradioiden kärkikymmenikköön ja Spotifyssa sijalle kaksi.

Faneja ympäri maailmaa kerännyt J Balvin suhtautuu intohimoisesti musiikkiin, muotiin, taiteeseen ja mielenterveysasioihin, joiden eteen hän tekee töitä. Mies julkaisi hiljattain hyvinvointiappi Oyen, joka tarjoaa mielenterveyttä tukevia harjoituksia sekä englanniksi että espanjaksi. Viihteen, muodin ja digitaalisen kulttuurin aallonharjalla oleva J Balvin on kerta toisensa jälkeen osoittanut olevansa pysäyttämätön voima ja inspiraation lähde nouseville taiteilijoille, yrittäjille ja koko latinalaiselle yhteisölle.

LIPUT:
Myyntiin pe 1.12.2023 klo 10.00  Ticketmasterissa
Palvelumaksuineen alk. 49,50 € + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus

Huomioithan, että tämä on Mobile Only -tapahtuma. Mobiililippusi näkyy omalla Ticketmaster-tililläsi 18.12.2023. Saat ostovahvistuksen heti ostotapahtuman jälkeen. Lisätietoa Mobile Onlysta löydät täältä.

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 49,50 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Valter Filosof

Esteettömyys

Ajantasaiset tiedot Helsingin Jäähallin sivuilta: helsinginjaahalli.fi/saavutettavuus.

Suurin osa kulkureiteistä on esteettömiä. Hätäuloskäynneissä on pieni kynnys.
Black Box- konseptissa pyörätuolikatsomo on permannolla, sisäänkäynti pääovista. Pääovilta pyörätuoliasiakas saatetaan henkilökunnan toimesta permannolle. Muissa tapahtumissa pyörätuolikatsomot sijaitsevat E1 ja E9-katsomoissa, molempiin kulku E-ovista.
Lisätietoa ja ajantasaiset tiedot Helsingin Jäähallin sivuilta:https://www.helsinginjaahalli.fi/saavutettavuu