Mene kohtaan Yung Gravy

Tapahtumalle etsitään uutta päivämäärää. Lipunmyynti aukeaa taas, kun uusi päivä on löytynyt.
Alkuperäiselle päivämäärälle 12.3.2024 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.
Mikäli uutta päivää ei löydy ja tapahtuma peruuntuu, otamme lipunostajiin yhteyttä sähköpostitse lippujen palauttamisesta.

Tapahtumalle etsitään uutta päivämäärää. Lipunmyynti aukeaa taas, kun uusi päivä on löytynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 12.3.2024 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput Tiketin -verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Mikäli uutta päivää ei löydy ja tapahtuma peruuntuu, otamme lipunostajiin yhteyttä sähköpostitse lippujen palauttamisesta.

Yung Gravy

Yung Gravy

ti 12 maalis 2024
Helsinki

Tavastia | Helsinki

Ovet: 19.00

Ikäraja: 18+


Yhdysvaltalainen rap-artisti ja lauluntekijä Yung Gravy saapuu Helsingin Tavastia-klubille 12. maaliskuuta 2024!

Yung Gravy nousi nopeaan suosioon 2010-luvun lopulla omaleimaisella tyylillään yhdistää trap-rytmejä retrobiiseihin. Rap-sensaatio saavutti nopeasti vahvan seuraajakunnan miljoonia katselukertoja keränneiden viraalihittiensä myötä ja vakiinnutti asemansa yhtenä tämän hetken innovatiivisimmista hip hop -artisteista. Huumorilla höystetyistä biiseistään tunnetulla räppärillä on taito olla katsomatta maailmaa turhan vakavasta vinkkelistä ja hän tekeekin asiat aina vähän toisin kuin on totuttu.

Yung Gravy tuo tuotannossaan esiin intohimoaan soul-musiikkiin ja vanhoihin klassikoihin yhdistelemällä laajaa skaalaa eri musiikkityylejä. Nostalgiset melodiat yhdistettynä traprumpuihin ja Gravyn pehmeään baritoniääneen toimivat hittien menestysreseptinä. Karismaattisen showmiehen tunnetuimpia biisejä ovat muun muassa "Mr. Clean" ja "1 Thot 2 Thot Red Thot Blue Thot". Yung Gravy on saanut kiitosta myös energisistä live-esiintymisistään ja persoonallisen tyylinsä tuomisesta rap-maailmaan.

Yung Gravy tunnetaan myös BABY GRAVY -yhteistuotannostaan bbno$:n kanssa. Kokoonpanon viimeisempänä tuotoksena julkaistiin elokuun 2023 lopussa ”Baby Gravy 3” -albumi. Muita tunnettuja yhteistyötahoja artistin uran varrelta ovat muun muassa rap-legendat Lil Wayne, Chief Keef, Juicy J ja T-Pain.

LIPUT:
Myyntiin pe 1.12.2023 klo 10 Tiketissä
Liput palvelumaksuineen alk. 36,50 € + toimituskulu alk. 0 € / tilaus

VIP-liput palvelumaksuineen alk. 113,50 € + toimituskulu alk. 0 € / tilaus

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Normaali (K-18)*
    Tapahtuma siirtyy

Lippupaketit

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Valter Filosof