Mene kohtaan Orkidea

U Nation presents: ORKIDEA – One Night. A Lifetime of Music.

U Nation presents: ORKIDEA – One Night. A Lifetime of Music.

la 24 helmi 2024
Helsinki

Kaapelitehdas | Helsinki

Ovet: 20.00

Ikäraja: 18+


Kesällä 2023 ensimmäistä kertaa järjestetty elektronisen tanssimusiikin tapahtuma U Nation juhlistaa Orkidean yli 30-vuotista taiteilijauraa ensi helmikuussa. Klubiskenen pyhätössä Kaapelitehtaalla kuullaan Orkidealta harvinainen viiden tunnin setti, mikä on samalla artistin tähän asti suurin soolokeikka. Maratonsetin aikana tullaan myös näkemään merkityksellisiä artisteja mittavan uran varrelta. Tapahtuman keskiössä on audiovisuaalinen spektaakkeli täynnä menneisyyden ja tulevaisuuden ajatonta musiikkia.

Ensi vuonna 32-vuotista taiteilijauraansa juhlistava Orkidea eli Tapio Hakanen on ollut yksi Skandinavian suosituimmista DJ:istä jo 90-luvun alusta lähtien. Hänet tunnetaan parhaiten ainutlaatuisesta trancen ja progressiivisen soundin sekoituksesta ja hiteistä, kuten Unity, Nana ja Forward Forever. Kuusi albumia julkaissut Orkidea on uransa aikana valittu seitsemän kertaa Suomen ykkös-DJ:ksi ja kaksi kertaa Skandinavian suosituimmaksi DJ:ksi. Hän on ollut listaykkösenä Suomen virallisella singlelistalla sekä Beatportissa, ja Orkidean musiikilla on yli 40 miljoonaa kuuntelua Spotifyssa ja YouTubessa. 2000 keikkaa kuudella mantereella soittanut Orkidea tunnetaan jatkuvasta halustaan uudistua ja hänen musiikillaan on ollut vaikutusvaltaisia tukijoita Eric Prydzistä ja Pete Tongista Armin van Buureniin ja Tiëstoon.

Tapahtuman miljöö Kaapelitehtaalla on muodostunut ikoniseksi tilaksi Suomen suurimmille tanssimusiikkitapahtumille. Laserpoint, Labyrinth, Koneisto, Proteus Final Show ja monet muut tapahtumat ovat luoneet Suomen klubihistoriaa inspiroiden myös uusia sukupolvia kehittämään, uskomaan ja saavuttamaan uusia tasoja. Helmikuun keikka tulee olemaan ainutlaatuinen mahdollisuus kokea kotimaisen artistin tämän kokoluokan tapahtuma Kaapelitehtaalla. 

ORKIDEA – One Night. A Lifetime of Music. tulee olemaan järjestyksessään toinen U Nation -tapahtuma kesän 2023 ylistetyn festivaalin jälkeen. U Nation yhdistää voimansa klubimaailman keskeisten vaikuttajien Miscin ja Superstitionin kanssa, järjestäen monisukupolviset bileet elektronista musiikkia, pimeitä halleja, välkkyviä valoja, savua ja stroboa rakastaville.

LIPUT:
Liput myyntiin to 30.11. klo 11 Ticketmasterissa
Palvelumaksuineen alk. 54 € + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus
VIP-liput palvelumaksuineen alk. 75€ + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali (K-18)*
    Alkaen 54,00 €

Lippupaketit

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Harri Andersson