Mene kohtaan Bruce Dickinson

Bruce Dickinson – The Mandrake Project

Bruce Dickinson – The Mandrake Project

to 13 kesä 2024
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

Ovet: 18.00


Yksi raskaan musiikin kaikkien aikojen tunnistettavimmista ja ikonisimmasta laulajista, metallin legenda, kirjailija, puhuja ja uupumaton uurastaja Bruce Dickinson on julkaisemassa seitsemännen sooloalbuminsa ja sen kiertue täydentyy nyt kaivatulla Suomen-keikalla.

Salaperäinen ”The Mandrake Project” ilmestyy alkuvuodesta 2024, mutta esimakua pitkäsoitolta saadaan kuulla ”Afterglow of Ragnarok” -singlelohkaisun merkeissä jo joulukuun 1. päivä. Dickinsonin pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Roy Z:n kanssa vuosikausia työstämä albumi on laulajan ensimmäinen soololevy sitten vuoden 2005 ”Tyranny of Soulsin”.

Vokalistilegendan aiemmin julkistettu saa nyt kieli pitkällä odotetun Suomen-päivämääränsä, kun Dickinsonin yhtye valtaa Helsingin Kulttuuritalon lavan 13. päivä kesäkuuta 2024. Myös keynote-puhujana ahkerasti kiertävä Iron Maiden -vokalisti on esiintynyt soolona musiikin merkeissä Suomessa viimeksi vuoden 2002 Tuska-festivaaleilla, joten tätä herkkua on totta vie saatu odottaa!

Bruce Dickinsonin soolobändiin kuuluvat laulajan itsensä ja kitaristi Roy Z:n lisäksi basisti Tanya Callaghan, rumpali Dave Moreno ja italialainen kosketinvelho Mistheria.

LIPUT:
Myyntiin ke 29.11. klo 12 Lippu.fi:ssä
Palvelumaksuineen alk. 48 € + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

Liput A ja B -katsomoihin ovat ikärajattomia, muut katsomot K-18.

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 48,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Scott Lavender