Mene kohtaan Tommy Emmanuel

Tommy Emmanuel, CGP

Tommy Emmanuel, CGP

ke 13 marras 2024
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

Ovet: 18.00


Täysille saleille Suomessa useita kertoja esiintynyt kitaristilegenda Tommy Emmanuel saapuu syksyn 2024 kiertueellaan Tampereelle ja Helsinkiin! Australialainen Emmanuel tunnetaan virtuoosimaisena akustisen kitaran mestarina, joka on hurmannut konserttisaleja eri puolilla maailmaa jo vuosikymmenten ajan. Uransa hän aloitti jo kuusivuotiaana kiertäessään Australiaa perheensä yhtyeessä. Kolmekymppisenä Emmanuel kolusi Euroopan stadioneita rock-kitaristina, ja 44-vuotiaana hänestä tuli yksi viidestä ihmisestä, jotka ovat saaneet musiikki-ikoni Chet Atkinsin myöntämän Certified Guitar Player -arvonimen.

Lukuisia arvostettuja palkintoja kerännyt Tommy Emmanuel soittaa vuosittain satoja loppuunmyytyjä keikkoja aina Sydneystä Nashvilleen ja Lontooseen. Hänet tunnetaan teknisesti mestarillisesta soittotyylistään, jossa yhdistyvät sekä rummut, basso, rytmi- ja soolokitarat että laulumelodiat. Hän ei kuitenkaan käytä loop-pedaaleja tai taustanauhoja, vaan musiikin luomiseen tarvitaan vain Tommy Emmanuel ja kymmenen sormea.

Tommy Emmanuel on kerännyt valtavan ja uskollisen fanikunnan ympäri maailmaa. Teknisen virtuositeetin osalla muusiikko tunnetaan syvästä tunteellisuudesta, jonka voi aistia hänen soitostaan palavana intohimona jokaista sointua kohtaan. Konserteissa Emmanuelin vuorovaikutus yleisönsä kanssa on lämminhenkistä ja sen oloista kuin musiikkilegenda olisi jammailemassa ystävien kesken. 

Suomen-konsertit avaa kitaristi ja lauluntekijä Mike Dawes, joka tunnetaan eri tyylilajien yhdistelijänä ja akustisen kitaran taiturina. 

LIPUT:
Myyntiin ma 27.11.2023 klo 10  Lippu.fi:ssä
Palvelumaksuineen alkaen 59,00€ + tilausmaksu alk. 1,50€ / tilaus

Liput permanto A- & B -katsomoihin ovat ikärajattomia, muut katsomot K-18.

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 59,00 €

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Aikaisemmat päivämäärät
Myöhäisemmät päivämäärät

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Mikkomatti Aro