Mene kohtaan The Classic Rock Show

The Classic Rock Show

The Classic Rock Show

la 24 helmi 2024
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

Ovet: 18.30

Rockin ikoniset klassikkobiisit raikuvat Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 24. helmikuuta, kun legendaarisen keikkapaikan valtaa suitsutusta ja ylistäviä kommentteja maailmalla osakseen kerännyt The Classic Rock Show.

The Classic Rock Show tarjoilee säkenöivän aikamatkan halki rock-musiikin historian. Mukaansatempaavassa ja korkeaoktaanisessa konsertissa kuullaan esimerkiksi Led Zeppelinin, Dire Straitsin, Queenin ja AC/DC:n hittejä ensiluokkaisen yhtyeen ja huippulaulajien esittämänä. Konsertin kaikki yksityiskohdat laulusuorituksista kitarasooloihin ovat niin viimeisen päälle kohdallaan, että esitykset onnistuvat vetämään vertoja alkuperäisille esikuvilleen – ja kun settilistalta löytyy hittiä hitin perään, tarjoillaan yleisölle suorastaan hengästyttävä kokonaisuus.

The Classic Rock Show’n on tuottanut sama yhtiö, joka tunnetaan muun muassa Brit Floydin ja Rumours of Fleetwood Macin taustavoimana. Esityksen eteen on nähty valtavasti vaivaa, kun yhtyeen muusikot – muun muassa maineikas kitaristi Pete Thorn ja bändin musiikillinen johtaja James Cole – ovat tavoitelleet tekemisen tasoa, joka kunnioittaa alkuperäisteoksia ja esittää ne briljantisti jokaista nuottia, riffiä ja kitarasooloa myöten.

Konserttiarviot ja The Classic Rock Show’n YouTube-videoiden kommentteihin kirjoitetut ihastelevat lausunnot todistavat samaa tosiasiaa: tämä elämys kannattaa kokea!

LIPUT:

Liput tulevat myyntiin ke 1.11. klo 10 Lippu.fi:ssä
Liput palvelumaksuineen alkaen 39 € + tilausmaksu 1,50€ / tilaus

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Ikäraja: sallittu / K-18. Permanto A-B on sallittu kaikenikäisille, muut katsomot K-18.

Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 39,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Mikkomatti Aro