Mene kohtaan Mew

Mew & The Danish Chamber Orchestra

Mew & The Danish Chamber Orchestra

la 30 maalis 2024
Helsinki

Musiikkitalo | Helsinki

16.00

Tanskalainen vaihtoehtorock-yhtye Mew sekä The Danish Chamber Orchestra aloittavat Pohjois-Euroopan yhteiskiertueensa Helsingin Musiikkitalolta lauantaina 30. maaliskuuta 2024! Ainutlaatuinen orkesterikombo täytti konserttisalit Tanskassa jo vuosi sitten, ja suuren menestyksen saattelemana kokoonpanot päättivät yhdistää voimansa jälleen, nyt kuitenkin kansainvälisen kiertueen merkeissä.

Popmusiikkia ja progressiivista rockia yhdistelevä Mew on viimeisen kahden vuosikymmenen aikana vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Tanskan merkittävimmistä yhtyeistä niin kansallisesti, kuin kansainvälisestikin. Yhtyettä on kuvattu tyyliltään tinkimättömäksi ja rajoja rikkovaksi, jonka soundi on parhaimmillaan kaikkea hauraan vivahteikkaasta, unenomaiseen, tarttuvaan ja progressiiviseen. Kokoonpanon live-esiintymiset uhkuvat energiaa ja usein yllättävät katsojan muun muassa visuaalisuudellaan.

Mew'n jo ennestäänkin vakuuttavat konsertit yhdessä Danish Chamber Orchestran kanssa saavat uutta tuulta alleen taaten kuulijoille kokonaisvaltaisen elämyksen. The Danish Chamber Orchestran johtajan ja kapellimestarin Andreas Vetön sanoin: "Mew'n musiikki omaa valmiiksi sinfonisen soundin, joka sopii täydellisesti kiertueen konserttisaleihin. Orkesterimme kanssa esiintyessä musiikki kohoaa aivan uusiin sfääreihin."

Sinfoninen yhteistyö The Danish Chamber Orchestran kanssa ei juhlista ainoastaan Mew'n läpimurtoalbumi Frengersin 20-vuotisjuhlavuotta, vaan tarjoaa myös mahdollisuuden yleisölle päästä todistamaan uniikki vuorovaikutus, joka syntyy kahden orkesterin sulautuessa yhdeksi maagiseksi kokonaisuudeksi.

LIPUT:
Myyntiin pe 6.10.2023 klo 10 Ticketmasterissa
Palvelumaksuineen alk. 59,90 € + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 59,90 €

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Aikaisemmat päivämäärät
Myöhäisemmät päivämäärät

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin tapahtumiin löydät FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland

Promoottori: Valter Filosof