Mene kohtaan Max Raabe & Palast Orchester

Max Raabe & Palast Orchester

Max Raabe & Palast Orchester

03
loka 2024
Päättyen 04
loka 2024
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

Ovet: 18.30


Saksalainen baritonitähti Max Raabe palaa Helsingin Kulttuuritalolle yhdessä maineikkaan Palast-orkesterinsa kanssa vuoden 2024 lokakuussa uuden September Song -esityksen kanssa. Lukuisat loppuunmyydyt konsertit Suomessa ja eri puolilla Eurooppaa todistavat Max Raaben ja Palast Orchesterin tenhosta. Elegantti nostalgia ja huippuluokan musiikkiosaminen yhdistyvät kokoonpanon esiintymisissä 1920–30-lukujen Berliinin glamouriin.

Vuonna 1986 perustettu ja jatkuvasti yhä suuremmaksi ilmiöksi kasvanut Max Raabe & Palast Orchester tunnetaan nykyään jo Yhdysvaltoja myöten. Jazz- ja kabareemusiikkia esittävä kokoonpano hurmaa yleisön hienostuneella tyylikkyydellään ja huumorillaan. Mestarillinen orkesteri ja elokuvallisen melodramaattiset sovitukset vievät konserttien kuulijat aikamatkalle Art Deco -taiteen kultakaudelle sekä Weimarin tasavallan aikaisiin konserttisaleihin.

Max Raabe & Palast Orchester on valmistellut kaudelle 2023/24 uuden September Song -nimisen show’n. Uudessa spektaakkelissa kuullaan muun muassa supersuositussa Babylon Berlin -televisiosarjassa hitiksi noussut Ein Tag wie Gold ja orkesterin tuoreimman, syyskuun 2023 lopussa ilmestyneen "Mir ist so nach dir" -albumin huikeimpia alkuperäissovituksia sekä aimo joukko niin saksankielisiä kuin kansainvälisiäkin ikivihreitä. Unohtumattoman elämyksen kruunaavat ohjelmiston yllättävät musiikilliset käänteet ja armoitetun showmiehen Max Raaben hillityn nokkelat kaskut. 

ESITYKSET:
To 3.10.2024, ovet klo 18:30
Pe 4.10.2024, ovet klo 18:30

LIPUT:
Myyntiin ke 4.10.2023 klo 9 Lippu.fi:ssä
Palvelumaksuineen alk. 69 € + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

Permannon A- ja B-katsomot ovat sallittut kaikenikäisille, muut katsomot K-18.

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Virallinen Facebook-tapahtuma

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 69,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Mikkomatti Aro