Mene kohtaan Deki Alem

Deki Alem

Deki Alem

su 05 marras 2023
Helsinki

Kuudes Linja | Helsinki

Ovet: 19.00

Ikäraja: 18+


Ruotsin parhaiten varjelluksi salaisuudeksi kutsuttu Deki Alem on läpimurron partaalla. Kaksoisveljesten muodostama duo on tullut tunnetuksi drum’n’bassin, post-punkin ja hiphopin eklektisestä hybridistään, ja yhtye on jo siirtynyt pikkuklubeilta Roskilden, Pukkelpopin ja Lowlandsin kaltaisten jättifestivaalien lavoille. Onpa bändi nähty myös Gorillazin lämppärinä.

Deki Alem on ehtinyt olla ehdokkaana Ruotsin Grammis-gaalassa, ja aiemmin tänä vuonna yhtye julkaisi toisen EP:nsä “Fluent Stutter”. Se vei bändin soundin seuraavalle tasolle ja tarjosi pirskahtelevaa, tanssittavaa ja tarttuvaa musiikkia, josta esimauksi käy vaikkapa kappale Shadowman. Keikoilla Deki Alem on minimalistinen mutta räjähtävä kokoonpano, joka tarjoaa katsojilleen huumaavan kokemuksen.

LIPUT:
Myyntiin to 14.9. klo 10 Ticketmasterissa
Palvelumaksuineen alk. 26,50 € + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä pakollista ovella perittävää eteispalvelumaksua.

Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali (K-18)*
    Alkaen 26,50 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua.

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lipunvälittäjä ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle lipunvälittäjän käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Mikkomatti Aro