Mene kohtaan Mother Mother

Mother Mother

Mother Mother

la 06 huhti 2024
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

Ovet: 18.30


Viimeisimmän Suomen-keikkansa nopeasti loppuunmyynyt, vancouverilainen vaihtoehtorockbändi Mother Mother on julkaissut tähänastisen uransa laajimman kiertueen Euroopassa ja Iso-Britanniassa! Yhteensä 17 maata käsittävä kiertue alkaa helmikuussa Iso-Britannian Sheffieldistä ja päättyy Helsingin Kulttuuritalolle lauantaina 6. huhtikuuta 2024.

Yhtyeeseen kuuluvat Ryan Guldemond (laulu, kitara), Molly Guldemond (laulu, koskettimet), Jasmin Parkin (laulu, koskettimet), Ali Siadat (rummut) ja Mike Young (basso). Mother Mother tunnetaan syvästä yhteydestään faneihinsa ja siitä, että he tuovat stadionin kokoista energiaa live-esityksiinsä, oli kyseessä sitten mikä tahansa esiintymislava.

Kappaleiden teemat, kuten vieraantuminen sekä valtava kaipuu itsensä ja yhteiskunnallisen hyväksynnän suhteen, on tehnyt bändin musiikista kodin niille sieluille, jotka tuntevat, etteivät sovi minnekään muualle. Mother Motherin menestys nousi äskettäin uuteen stratosfääriin kriitikoiden ylistämän studioalbumin INSIDE myötä. Niitä seuranneet Hayloft ja Hayloft II yhdisti fanit ympäri maailmaa, ja ovat nyt myyneet kultaa Yhdysvalloissa sekä lähestyvät platinaa heidän kotimaassaan Kanadassa.

Keikka on ikärajaton.


LIPUT:
Myyntiin pe 22.9. klo 9 Lippu.fi:ssä
Palvelumaksuineen alk. 29,50 + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

VIP:
Acoustic Performance + Q&A Package
Palvelumaksuineen alk. 111,98 € + tilausmaksu 1,50 € / tilaus
Paketin lisätiedot alempana.

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 29,50 €

Lippupaketit

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua.

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lipunvälittäjä ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle lipunvälittäjän käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Valter Filosof