Mene kohtaan Hardfloor

Hardfloor

Hardfloor

pe 20 loka 2023
Helsinki

Ääniwalli | Helsinki

Ovet: 22.00

Ikäraja: 18+


Saksan merkittävimpiin ja suosituimpiin teknoartisteihin lukeutuva Hardfloor saapuu syksyllä Suomeen! Arvostettu acid techno -duo esiintyy livenä Helsingin Ääniwallissa perjantaina 20. lokakuuta 2023. Düsseldorfista kotoisin olevan kaksikon lisäksi illan aikana kuullaan myös mieletön kattaus kotimaisia huippuja: Morphology, Roberto Rodriguez, Milla303, Forehard, Monsuuni ja Bastu.

Oliver Bondzion ja Ramon Zenkerin muodostama Hardfloor perustettiin vuonna 1991, kun Saksan acid- ja teknokulttuuri oli vasta alkutekijöissään. He päättivät tuoda hieman jotain totuttua suurempaa ja mahtipontisempaa saksalaiselle musiikkikentälle, ja julkaisivat 9-minuuttisen kappaleen ”Acperience 1”. Uraauurtava single nosti kaksikon välittömästi klubikävijöiden tietoisuuteen ympäri maailmaa, muodostuen maailmanlaajuisesti tunnetuksi tanssilattioiden anthemiksi.

Hardfloorin soundi on vuosien varrella kehittynyt, ja he ovat yhdistäneet biiseihin elementtejä niin hip hopista, electrosta, breakbeat technosta, dancesta kuin post-acid housesta. Vaikka jokainen uusi albumi on tuonut mukanaan uusia sävyjä heidän musiikilliseen tyyliinsä, yhtye on pysynyt aina uskollisena acid housen sielulle ja Roland TB-303 -syntetisaattorin tunnistettavalle soundille.

Saksalaisduon tavaramerkiksi muodostunut Roland TB-303:n manipulointi mullisti teknomaailman, kun Ramon ja Oliver hallitsivat taidokkaasti tarttuvien sekvenssien ja bassolinjojen henkiin herättämisen hopeisista laatikoistaan. Kyseinen äänimaisema on innoittanut myös nuorempia tuottajasukupolvia ja sitä on imitoitu loputtomasti, mutta ei koskaan ylitetty.

Hardfloor on tuottanut jo klassikoksi muodostuneita remixejä mm. Depeche Modelle, New Orderille, Mory Kantelle ja The Shamenille.

LIPUT:
Myyntiin ke 30.8. klo 10 Ticketmasterissa
Palvelumaksuineen alk. 28 € + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali (K-18)*
    Alkaen 28,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua.

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Harri Andersson