Mene kohtaan Stam1na

Stam1na

Stam1na

pe 03 marras 2023
Helsinki

Ovet: 17.30

Ikäraja: 18+

Uransa kymmenennen albumin syksyllä julkaiseva metalliyhtye Stam1na esiintyy Helsingin Jäähallin Black Boxissa perjantaina 3. marraskuuta! Stam1nan lisäksi Jäähallin lauteilla tullaan näkemään kolme lämmittelijäbändiä: suomalainen Diablo, ruotsalainen Corroded sekä ensimmäistä kertaa Suomessa vieraileva hollantilainen Dear Mother.

STAM1NA on yksi Suomen tunnetuimmista metalliyhtyeistä ja se on niittänyt mainetta myös ulkomailla. Yhtye on voittanut urallaan mm. viisi Emma-palkintoa ja saanut lukuisia kulta- ja platinalevyjä. Lemin oma metalliylpeys julkaisee uransa kymmenennen albumin "X" 29. syyskuuta.  Janne Joutsenniemen tuottamalta albumilta on jo ilmestynyt "Vereen piirretty viiva" -single.

DIABLO on raskasta sointia, kunnianhimoisia sävellyksiä ja suomalaiskansallista mentaliteettia viljelevä metalliyhtye, joka on perustettu Kalajoella vuonna 1990. Yhtyeessä vaikuttavat laulaja-kitaristi Rainer Nygård, kitaristi Marko Utriainen, basisti Aadolf Virtanen ja rumpali Heikki Malmberg. Bändin viimeisin albumi "When All The Rivers Are Silent" julkaistiin vuonna 2022 ja se saavutti ykkössijan Suomen virallisella albumilistalla.

CORRODED on yksi Ruotsin suurimmista metallibändeistä. COAL-nimellä toimintansa aloittanut Corroded julkaisi esikoisalbuminsa “Eleven Shades of Black” vuonna 2009. Airbournen, Painin ja Avenged Sevenfoldin kanssa kiertänyt ruotsalaisyhtye on metallipiireissä tunnettu nimi ympäri Eurooppaa.

DEAR MOTHER on hollantilaisen kitaristin Merel Bechtoldin ja tšekkiläisen laulajan David Pearin perustama yhtye, jonka johtoajatus on ollut tehdä ja soittaa kaksikon rakastamaa musiikkia ilman turhia musiikillisia raja-aitoja. Yhtye julkaisi jo kolme miljoonaa striimiä keränneen Bulletproof esikoisalbuminsa joukkorahoituksen turvin vuonna 2021. Dear Mother on toistaiseksi keikkaillut lähinnä Keski-Euroopassa, mutta tämän vuoden puolella yhtye on esiintynyt myös maailman suurimmalla heavy metal -risteilyllä, 70 000 Tons of Metal, USA:ssa.

LIPUT:
Nyt myynnissä Ticketmasterissa
Palvelumaksuineen alk. 52 € + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus

Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18*
    Alkaen 52,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Pyörätuolilippuja pyörätuolikatsomoon saatavilla Ticketmasterin myyntikanavista. Avustaja pyörätuolilipulla veloituksetta. Muut avustajaa tarvitsevat asiakkaat, olettehan yhteydessä Ticketmasterin asiakaspalveluun.

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua.

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Lippupisteen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö

Esteettömyys

Black Box- konseptissa pyörätuolikatsomo on permannolla, sisäänkäynti pääovista. Pääovilta pyörätuoliasiakas saatetaan henkilökunnan toimesta permannolle.

Lisätietoa ja ajantasaiset tiedot Helsingin Jäähallin sivuilta: helsinginjaahalli.fi/saavutettavuus/