Mene kohtaan Klangkuenstler

KEIKAN AIKATAULU:

ROOM1:
22:00-00:30 MØRA
00:30-02:00 KLANGKUENSTLER
02:00-03:30 MILLA303 & RAFI OF KALLIO

ROOM1+1:
23:00-03:00 MR.A (Classic Hardhouse Set)

Huomioithan, että aikataulut ovat arvioituja ja voivat muuttua.

Klangkuenstler

Klangkuenstler

pe 16 kesä 2023
Helsinki

Ääniwalli | Helsinki

Ovet: 22.00

Ikäraja: 18+

Saksalainen teknotuottaja Klangkuenstler saapuu kesällä ensimmäistä kertaa keikalle Suomeen! Klangkuenstler tuo musiikissaan 2000-luvun alun tunnelman takaisin modernilla otteella, yhdistäen vahvan teollisen teknon kuumiin hookkeihin ja tunnelmallisiin äänimaisemiin. Tuotannoissaan hän onnistuu vangitsemaan aikamme Zeitgeistin syvimmän olemuksen, johon sekoittuvat muotoaan muuttavat mielialat raivoavan vihan, syvän melankolian ja toivon välähdysten seassa.

Saksan lupaavimpiin elektronisen musiikin nouseviin nimiin lukeutuva Klangkuenstler tunnetaan myös Zuckerton Records ja Outworld -levymerkkien perustajana. Kymmeniä miljoonia kuuntelukertoja biiseillään pelkästään Spotifyssa saavuttanut berliiniläisartisti julkaisi debyyttialbuminsa "That’s Me" vuonna 2014. Levyn herättämä kiinnostus siivitti hänet esiintymään klubeille ja festivaaleille ympäri maailmaa.

Keikan kotimaisina artisteina kuullaan lisäksi Ääniwallin ROOM1 puolella Helsingin underground-tapahtumissa vahvasti vaikuttaneet MØRA sekä Milla303 & Rafi of Kallio. Ääniwallin ROOM1+1 huoneen pumppaa hikiseen hurmokseen kotimainen DJ-legenda Mr. A neljän tunnin mittaisella classic hardhouse -setillä.

LIPUT:
Myyntiin to 27.4.2023 klo 12 Ticketmasterissa
Palvelumaksuineen alk. 37 € + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus

Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18*
    Alkaen 37,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla.

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Harri Andersson