Mene kohtaan Mo Gilligan

Comedy Stop Helsinki: Mo Gilligan

Comedy Stop Helsinki: Mo Gilligan

la 14 syys 2024
Helsinki

Bio Rex | Helsinki

Ovet: 19.30

Ikäraja: 16+


Iso-Britannian tämän hetken suurimpiin komediatähtiin lukeutuva Mo Gilligan saapuu "In the Moment" -maailmankiertueellaan Suomeen osana Comedy Stop Helsinki -komediafestivaalia! Gilligan esiintyy Helsingin Lasipalatsin Bio Rexissä syyskuussa 2024.

Kolminkertainen BAFTA-voittaja ja stand up -sensaatio Mo Gilligan palaa globaaleille keikkalavoille ympäri maailmaa uudella kiertueellaan. Ilmiömäiseen menestykseen vain muutamassa vuodessa singahtanut brittikoomikko tunnetaan maailmanlaajuisesti kahdesta huippusuositusta Netflix-spesiaalistaan, joita ovat vuonna 2019 ilmestynyt "Momentum" ja vuonna 2022 julkaistu "There's Mo to Life".

Kotimaassaan areenoita loppuunmyynyt Mo Gilligan on tuttu kasvo myös brittitelevisiosta, jossa hänet on nähty mm. "The Lateish Show with Mo Gilligan" ja "The Masked Singer" -ohjelmissa sekä kahdesti juontamassa BRIT Awards -musiikkigaalaa. The Times -lehti on tituleerannut Gilligania Iso-Britannian hauskimmaksi mieheksi. Nyt hänen nokkelasta ja energisestä show'staan päästään nauttimaan myös Suomessa!

Jo kolmannen kerran Suomessa järjestettävä kansainvälinen komediafestivaali Comedy Stop Helsinki levittäytyy tänä vuonna 12.–14.syyskuuta 2024 Helsingin Korjaamon päätapahtuman lisäksi myös Kulttuuritalolle ja Bio Rexiin! Kolmipäiväinen festivaali tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä Suomessa kansainvälisten huippunimien lisäksi tulevaisuuden tähtikoomikoita ympärimaailmaa. Lue lisää festivaalista ja muista esiintyjistä täältä.


LIPUT:
Myyntiin pe 21.4.2023 klo 10 Ticketmasterissa
Palvelumaksuineen alk. 44 euroa + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-16*
    Alkaen 44,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö