Mene kohtaan Herbie Hancock

Herbie Hancock

Herbie Hancock

ti 25 heinä 2023
Helsinki

Allas Sea Pool | Helsinki

Ovet: 18.30

Ikäraja: 18+

Jazzin ja modernin rytmimusiikin kautta aikain suurimpiin legendoihin lukeutuva Herbie Hancock palaa Suomeen! Moninkertainen Grammy-voittaja esiintyy Helsingin Allas Sea Poolin uniikissa konserttimiljöössä heinäkuussa.

Herbie Hancock on tehnyt musiikillaan historiaa jo seitsemällä eri vuosikymmenellä. Pianisti- ja säveltäjälegenda on urallaan palkittu muun muassa 14 Grammy-palkinnolla sekä Oscarilla parhaasta alkuperäisestä elokuvamusiikista. Rohkea visionääri on yhdistänyt tuotannossaan kunkin aikakauden musiikillisia virtauksia, ja hyvin harvoilla artisteilla on ollut yhtä voimakas vaikutus jazz- ja R&B-musiikkiin kuin Hancockilla. Kuten toinen jazzlegenda Miles Davis aikanaan totesi: "Herbie oli seuraava askel Bud Powellin ja Thelonious Monkin jälkeen, enkä ole vielä kuullut ketään, joka olisi tullut hänen jälkeensä."

Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille, ja Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä keikkoja niin katsojille kuin artisteille.

Kesällä mukana nähtävän bändin kokoonpano: 
Herbie Hancock – Piano/koskettimet
Terence Blanchard – Trumpetti
James Genus – Basso
Lionel Loueke – Kitara
Jaylen Petinaud – Rummut
Muutokset ovat mahdollisia.

Kesällä mukana nähtävän bändin kokoonpano:

Herbie Hancock – Piano/koskettimet
Terence Blanchard – Trumpetti
James Genus – Basso
Lionel Loueke – Kitara
Jaylen Petinaud – Rummut

Muutokset ovat mahdollisia.


LIPUT:
Myyntiin ma 27.3.2023 klo 9 Lippu.fi:ssä
Palvelumaksuineen alk. 79 € + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18*
    Alkaen 79,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippu.fi ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Lippu.fin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Mikkomatti Aro