Mene kohtaan Kevin James Thornton

Kevin James Thornton

Kevin James Thornton

su 03 joulu 2023
Helsinki

On The Rocks | Helsinki

Ovet: 19.30

Ikäraja: 18+

Yhdysvaltalaiskoomikko Kevin James Thornton saapuu Suomeen! Itsereflektiivisestä ja sydämellisestä huumoristaan tunnetuksi tullut ja maineeseen noussut koomikko esiintyy joulukuussa Helsingin On the Rocksissa intiimillä sekä kauan odotetulla keikallaan.

Yli 2 miljoonaa seuraajaa ja lähes miljardi katselukertaa viihdyttävillä sisällöillään sosiaalisessa mediassa kerännyt Thornton on esiintynyt loppuunmyydyillä keikoilla niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassakin.

LIPUT:
Liput myyntiin pe 24.3. klo 10 Tiketissä
Palvelumaksuineen alk. 29 € + toimituskulu alk. 0 € / tilaus

Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18*
    Alkaen 29,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Tiketti ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Tiketin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö