Mene kohtaan Infected Rain

Infected Rain

Infected Rain

la 03 kesä 2023
Tampere

Hönö Baari | Tampere

Ovet: 18.00

Ikäraja: 18+

Moldovalainen Infected Rain saapuu kesäkuussa Tampereelle! Viimeksi kesällä 2022 Helsingin On The Rocksin lavan valloittanut Infected Rain esiintyy tänä vuonna "Heyday"-kiertueellaan myös Hönö Baarissa. Modernia nu-metallia uudistavan yhtyeen perustivat kitaristi Vadim "Vidick" Ozhog, Lena Scissorhands sekä DJ Kapa.

Moldovan Chișinăusta kotoisin oleva Infected Rain on jatkuvalla maailman kiertämisellä kehittänyt live-energiaansa, ja bändistä onkin muodostunut eräs 2020-luvun rautaisimmista kansainvälisen tason rock-koneista. Tämä metallispektaakkeli on yksinkertaisesti todistettava omin silmin!

LIPUT:
Palvelumaksuineen alk. 25,50 € Tiketistä + toimituskulu alk. 0 € / tilaus

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18*
    Alkaen 25,50 €

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Aikaisemmat päivämäärät
Myöhäisemmät päivämäärät

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Tiketti ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Tiketin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö