Mene kohtaan John Digweed

JOHN DIGWEEDIN KEIKKA VANHALLA YLIOPPILASTALOLLA SIIRTYY

John Digweedin lauantaille 6.5.2023 suunniteltu keikka Vanhalla Ylioppilastalolla siirtyy myöhempään ajankohtaan. Korvaavaa keikkapäivää etsitään ja tiedotamme asiakkaita uudelleen uuden keikkapäivän varmistuttua. Lippu.fi on sähköpostitse yhteydessä kaikkiin lipun jo aiemmin ostaneisiin.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa.

Lippu.fi palautuslomake

Live Nation ja artisti pahoittelevat keikan siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

John Digweed

John Digweed

Päivämäärä: TBC  
Helsinki

Ovet: 22.00

Ikäraja: 18+

Englantilainen DJ ja tuottaja John Digweed saapuu keikalle Suomeen! Elektronisen musiikin todellinen monitaituri esiintyy toukokuussa Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla. Hänet on äänestetty lukuisia kertoja arvostetulle DJ Magazinen top 100 -listalle maailman kymmenen parhaan DJ:n joukkoon ja vuonna 2001 sen ykkössijalle. Digweed tunnetaan elektronisen musiikin merkittävimpänä artistina yhdessä pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa DJ Sashan kanssa. Kaksikon mix-kokoelmasarja "Northern Exposure" on yksi genrensä arvostetuimmista julkaisuista.

Varhaisista alkuvaiheistaan acid housen kukoistavassa skenessä aina kansainvälisen dj-maailman huipulle, Digweedin luoma taso toimii mittapuuna muille dj'lle ja tuottajille maailmanlaajuisesti. Kuumimpien klubien lisäksi hän on soittanut myös maailman suurimmilla festareilla Tomorrowlandista Coachellaan sekä Ultrasta Electric Daisy Carnivaliin.

Keikan loistavina kotimaisina artisteina nähdään Helsingin klubikentässä vahvasti vaikuttaneet DJ't: legendaaristen Screen ja Hype -klubien isähahmo Mad Jay Mellin, Hallmark-konseptin järjestäjä D.N.A ja Insomnia-tapahtumista tuttu MK8.

LIPUT:
Myyntiin to 16.3.2023 klo 10 Lippu.fi:ssä
Palvelumaksuineen alk. 36 € + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

VIP-lippu: palvelumaksuineen alk. 48 € + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

Virallinen Facebook-tapahtuma

Ei ennakkolipunmyyntiä.

Lisätiedot tapahtuman kuvauksessa!

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippu.fi ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Lippu.fin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Harri Andersson