Mene kohtaan Elvis Costello

COSTELLO and NIEVE in Concert

COSTELLO and NIEVE in Concert

la 09 syys 2023
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

Ovet: 19.00

Ikäraja: 18+

Rockin uuden aallon keskeisimpiä lauluntekijöitä edustava Elvis Costello saapuu soolokeikalle Suomeen yhdessä pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Steve Nieven kanssa! Genren jos toisenkin taitavasti hallitseva brittikameleontti on elävä legenda ja kevyen musiikin suurmestari.

Pitkän uran aikana hänen musiikkinsa on taipunut alkuvuosien ärhäkästä punkvaikutteisesta rockista aina souliin, balladeihin, jazziin ja kantriin. Costellon vuonna 1977 ilmestynyt debyyttisingle "Less Than Zero" ja sitä seurannut albumi "My Aim Is True" tekivät hänestä kulttisuosikin, jonka tähti ei ole viidessäkymmenessä vuodessa himmennyt. Kiittelevät arviot sai myös Costellon viimevuotinen studioalbumi "The Boy Named If".

LIPUT:
Myyntiin pe 3.3. klo 11 Lippu.fi:ssä
Palvelumaksuineen alk. 64 / 77 / 87 € + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

Kaikki paikat ovat istumapaikkoja.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18*
    64,00 € - 87,00

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä.

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippu.fi ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Lippu.fin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Mikkomatti Aro