Mene kohtaan Tinze

Tinze

Tinze

06
helmi 2023
Päättyen 07
helmi 2023
Turku

Ovet: 18.30

Ikäraja: 18+

 

Kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu twerk-tähti Tinze tähdittää Suomen suurinta bileristeilyä, GOOMia, helmikuussa 2023! Kyseessä on M/S Baltic Princessilla tapahtuva risteily, joka lähtee Turun satamasta maanantaina 6.2. klo 18:30 ja palaa takaisin ti 7.2. klo 16:30. Lue lisää ja tutustu juhlavuottaan viettävään GOOMiin heidän sivuiltaan!

 

Energisyyttä ja kehopositiivisuutta säteilevä Tinze tarjoilee uudessa klubikonseptissaan puolen tunnin mittaisen twerk-shown, jonka aikana lavalle nousevat myös DJ Sweedy ja twerk crew! 

 

Tinzen videot keräävät miljoonia katselukertoja, hänen seuraajamääränsä eri some-kanavissa pyörivät huikeissa luvuissa ja täysin ainutlaatuisen artistiuran julkaisut striimaavat upeasti. Debyyttisingle Bakara on rikkonut heittämällä platinarajan, kun taas toinen hitti BaeBae on saavuttanut jo kultaa. Kansainvälistä uraa paahtavan twerk-staran tanssitunnit ovat toistaiseksi valloitetuilla mantereilla olleet loppuunmyytyjä. Hän on myös tiettävästi ensimmäinen tanssija, jolla on ollut oma festivaalikeikka Suomessa (RMJ 2022).

Ei ennakkolipunmyyntiä.

Lisätiedot tapahtuman kuvauksessa!

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Tapahtuman artistit