Mene kohtaan MAMMA MIA!

MAMMA MIA!

MAMMA MIA!

13
heinä 2023
Päättyen 23
heinä 2023
Helsinki

Kaivopuisto | Helsinki

Menestysmusikaali MAMMA MIA! nähdään ensi kesänä ulkoilmaesityksenä Helsingin Kaivopuistossa 13.-23. heinäkuuta! Esitykset ovat osa alkuperäisen West End -musikaalin kansainvälistä kiertuetta.

Luvassa on kaikkiaan 10 esitystä, joissa meren rannalla sijaitseva kesäinen Kaivopuisto tarjoaa mainiot puitteet aurinkoiselle tarinalle äidistä, tyttärestä ja kolmesta isäkandidaatista Kreikan saaren idyllissä. Hyvänmielen musikaalin tarina kulkee ABBAn hittien siivittämänä. Kaivopuiston ulkoilmateatteriin tulee myös monipuolinen ruoka-ja juomatarjonta.

www.mammamiahelsinki.fi

Esityksen kesto on noin 2 h 35 min sisältäen lyhyen väliajan. Esitys on englanninkielinen.

LIPUT:
Palvelumaksuineen alk. 59,50 € / 69,50 € / 79,50 € / 99,50 € / 109,50 € + toimitustapakulu alk. 1,50 euroa / tilaus

MAMMA MIA! Kaivohuone VIP:
Palvelumaksuineen alk. 216,50 € + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus
Tarkempi sisältö alempana.

Virallinen lipunmyyjä: Ticketmaster.

Tapahtuma on ikärajaton. Kaikenikäisillä tulee olla oma lippu. Kaikki paikat ovat istumapaikkoja.

Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    59,50 € - 109,50

Lippupaketit

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Tapahtuma on ikärajaton, mutta kaikenikäisillä tulee olla oma lippu.

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottorit: Scott Lavender ja Minna Tuulari