Mene kohtaan The Staples Jr. Singers

Staples Jr. Singersin konsertti 13.2.2023 Kuudennella Linjalla on peruttu.

Voit palauttaa liput Tiketin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 9.2.2023 mennessä. Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätetään lippukohtainen palvelumaksu tai käsittelymaksu. 

The Staples Jr. Singers

The Staples Jr. Singers

ma 13 helmi 2023
Helsinki

Kuudes Linja | Helsinki

Ovet: 19.00

Helsingin Kuudennella Linjalla kuullaan autenttista soul-gospelia vuosikymmenten kokemuksella tarjoiltuna, kun yhdysvaltalaisyhtye The Staples Jr. Singers tekee ensivierailunsa Suomeen.

Teini-ikäiset sisarukset Annie, A.R.C. ja Edward Brown perustivat The Staples Jr. Singersin Yhdysvaltain Mississippissä 1970-luvulla, jolloin yhä useammat gospel-yhtyeet alkoivat yhdistää musiikkiinsa soulin ja funkin elementtejä.

The Staples Jr. Singers levytti ensimmäisen ja viimeiseksi jääneen albuminsa “When Do We Get Paid” vuonna 1975, jolloin yhtyeen jäsenet olivat vasta 14–16 vuoden iässä. Levyn kappaleissa kuuluvat nuorten muusikoiden vaatimaton elämänkatsomus sekä onnen löytäminen elämän pienistä asioista.

Vuosikymmenet ovat vierineet ja ajat muuttuneet, mutta Staples Jr. Singersin musiikin erikoisvoima on tallella: se luo lohtua ja antaa voimaa yli synkkien aikojen jaksamiseen.

LIPUT:
Myyntiin to 17.11.2022 klo 10
Palvelumaksuineen 32,50 euroa Tiketistä

Huom! Lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Normaali*
    Peruuntunut. Katso muut päivämäärät.

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Tiketti ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Tiketin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Mikkomatti Aro