Mene kohtaan Samu Haber

Samu Haber

Samu Haber

la 18 maalis 2023
Helsinki

Ovet: 18.00

Suomenkieliselle soolouralleen unelma-alun saanut Samu Haber nousee Helsingin Jäähallin lavalle maaliskuussa. Haberin esikoissoolo "Pelastetaan maailma" nousi heti avausviikollaan ykköseksi Suomen virallisella albumilistalla. Albumin ennakkotilaukset aiheuttivat ennätysmäisen myyntipiikin Levykauppa Äxän tilastoihin. Suomen suurimpia klubeja kiertänyt levynjulkaisurundi puolestaan myi liput loppuun jo ennakkoon.

LIPUT:
Myyntiin ma 31.10.2022 klo 10
Ostorajoitus 8 kpl / asiakas

Liput alkaen palvelumaksuineen Ticketmasterista:

Permanto: 69€
Alakatsomot: 49-89€
Yläkatsomot: 39,90-49€

HUOM! Konserttiin myydään kaikille sallittuja ikärajattomia lippuja ainoastaan kahteen katsomoon: B1 & C2. Näitä lippuja on saatavilla hyvin rajattu määrä. Muut katsomot ja permanto K-18.

Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali S / K-18*
    39,90 € - 89,00

Lippupaketit

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Pyörätuolilippuja Jäähallin esteettömään invakatsomoon voi ostaa joko verkkokaupasta tai tiedustella lippukaupasta tai puhelinpalvelusta. Turvallisuussyistä emme ota pyörätuoliasiakkaita permannolle.

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Kaikenikäisillä tulee olla oma lippu.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Jukka Varmo

Esteettömyys

Suurin osa kulkureiteistä on esteettömiä. Hätäuloskäynneissä on pieni kynnys.

Black Box- konseptissa pyörätuolikatsomo on permannolla, sisäänkäynti pääovista. Pääovilta pyörätuoliasiakas saatetaan henkilökunnan toimesta permannolle. Muissa tapahtumissa pyörätuolikatsomot sijaitsevat E1 ja E9-katsomoissa, molempiin kulku E-ovista.

Lisätietoa ja ajantasaiset tiedot Helsingin Jäähallin sivuilta: helsinginjaahalli.fi/saavutettavuus/

Suurin osa kulkureiteistä on esteettömiä. Hätäuloskäynneissä on pieni kynnys.
Black Box- konseptissa pyörätuolikatsomo on permannolla, sisäänkäynti pääovista. Pääovilta pyörätuoliasiakas saatetaan henkilökunnan toimesta permannolle. Muissa tapahtumissa pyörätuolikatsomot sijaitsevat E1 ja E9-katsomoissa, molempiin kulku E-ovista.
Lisätietoa ja ajantasaiset tiedot Helsingin Jäähallin sivuilta:https://www.helsinginjaahalli.fi/saavutettavuu