Mene kohtaan Depeche Mode

Depeche Mode: Memento Mori 2023

Depeche Mode: Memento Mori 2023

ti 08 elo 2023
Helsinki

Ovet: 17.00

Uutta "Memento Mori" -albumiaan valmisteleva Depeche Mode saapuu Suomeen elokuussa 2023! Viiden vuoden tauon jälkeen keikkailevan yhtyeen maailmankiertue pysähtyy Helsingissä Kaisaniemen puistossa elokuussa.

Yli 100 miljoonaa levyä myynyt ja yli 35 miljoonalle fanille maailmanlaajuisesti soittanut Depeche Mode on edelleen jatkuvasti kehittyvä ja ainutlaatuisen vaikutusvaltainen yhtye. Fanien, kriitikoiden ja muiden artistien inspiraation lähteenä toimiva Depeche Mode kehittyy ja katsoo eteenpäin, ensi vuoden "Memento Mori" -albumi ja -kiertue avaavat uuden luvun yhtyeen elämässä.

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen:
Peruslippu: 89,50€
Golden Circle: 109,50 €

Virallinen lipunmyyjä: Ticketmaster. Kaikki paikat ovat numeroimattomia seisomapaikkoja.

Virallinen Facebook-tapahtuma

Uutta “Memento Mori” -albumiaan valmisteleva Depeche Mode saapuu Suomeen elokuussa 2023! Viiden vuoden tauon jälkeen keikkailevan yhtyeen maailmankiertue pysähtyy Helsingissä Kaisaniemen puistossa tiistaina 8. elokuuta.
Yli 100 miljoonaa levyä myynyt ja yli 35 miljoonalle fanille maailmanlaajuisesti soittanut Depeche Mode on edelleen jatkuvasti kehittyvä ja ainutlaatuisen vaikutusvaltainen yhtye. Fanien, kriitikoiden ja muiden artistien inspiraation lähteenä toimiva Depeche Mode kehittyy ja katsoo eteenpäin, ensi vuoden Memento Mori -albumi ja -kiertue avaavat uuden luvun yhtyeen elämässä. 
Keväällä 2023 ilmestyvä “Memento Mori” -levy on Depeche Moden 15. studioalbumi. Levy on jatkoa kriitikoiden ylistämälle, vuonna 2017 ilmestyneelle Spiritille, joka nousi listaykköseksi 11 maassa ja sijoittui tämän lisäksi Top 5-listalle yli 20 maassa.
LIPUT: 
Myyntiin pe 7.10.2022 klo 10
Palvelumaksuineen alkaen 89,50 / 109,50 € Lippu.fi:stä
Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 89,50 €

Lippupaketit

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Scott Lavender