Mene kohtaan Infected Rain

Infected Rain

Infected Rain

to 21 heinä 2022
Helsinki

On The Rocks | Helsinki

Ovet: 19.00

Ikäraja: 18+

 

Moldovalainen modernia nu-metallia soittava bändi Infected Rain saapuu heinäkuussa Helsingin On The Rocksiin.
Infected Rain yhtyeen perustivat kitaristi Vadim "Vidick" Ozhog, Lena Scissorhands sekä DJ Kapa.
Moldovan Chișinăusta kotoisin oleva Infected Rain on jatkuvalla maailman kiertämisellä kehittänyt bändin live-energiaa ja ovat varsin terävässä kunnossa.
LIPUT:
Palvelumaksuineen 25,50 euroa Tiketistä
Huom! Lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.
Virallinen Facebook-tapahtuma

Moldovalainen modernia nu-metallia soittava Infected Rain saapuu heinäkuussa Helsingin On The Rocksiin! Lämppärinä kuullaan suomalainen vaihtoehtometalliyhtye Awake Again.

Infected Rain yhtyeen perustivat kitaristi Vadim "Vidick" Ozhog, Lena Scissorhands sekä DJ Kapa. Moldovan Chișinăusta kotoisin oleva bändi on jatkuvalla maailman kiertämisellä kehittänyt bändin live-energiaa ja varsin terävässä kunnossa.

LIPUT:

Palvelumaksuineen 25,50 euroa Tiketistä

Huom! Lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18*
    Alkaen 25,50 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Tiketti ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Tiketin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö