Mene kohtaan Pat Metheny

Pat Metheny

Pat Metheny

pe 19 elo 2022
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

Ovet: 19.00

Yksi kaikkien aikojen arvostetuimmista jazzkitaristeista, Pat Metheny, saapuu elokuussa Suomeen! Kitaristi ja säveltäjä on elävistä jazzmuusikoista menestyneimpiä. Hänellä on takanaan lähes 50 vuoden ura, noin 20 miljoonaa myytyä levyä ja 20 Grammy-palkintoa. Viiden vuoden tauon jälkeen Suomeen palaava Metheny konsertoi yhdessä trionsa kanssa Helsingin Kulttuuritalolla. Methenyn lisäksi triossa soittavat Darek Olszkiewicz (basso) ja Joe Dyson (rummut).

LIPUT: 
Palvelumaksuineen Lippupisteestä alkaen 65,50 euroa.

Huom! Lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

LIPUT:
Palvelumaksuineen Lippupisteestä alkaen 65,50 €
Huom! Lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksuaLIPUT:Palvelumaksuineen Lippupisteestä alkaen 65,5

 

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 65,50 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Tiketti ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Tiketin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Scott Lavender