Mene kohtaan Scott Stapp

Scott Stapp: The Survivor Tour

Scott Stapp: The Survivor Tour

ma 06 maalis 2023
Helsinki

Tavastia | Helsinki

Ovet: 19.00

Ikäraja: 18+

Amerikkalaisen hard rock/alternative metal -yhtye Creedin solistina kymmeniä miljoonia levyjä myynyt, nyt vahvaa soolouraa tekevä Scott Stapp saapuu Suomeen. The Survivor -kiertue laskeutuu Helsingin Tavastia-klubille maanantaina 6. maaliskuuta 2023. Keikalla kuullaan soolomateriaalin lisäksi suosituimpia Creed-kappaleita. Liput ovat nyt myynnissä Tiketissä! 

Vuosituhannen vaihteessa maailman radioita hallinneen megabändi Creedin vokalisti Scott Stapp konsertoi Helsingin Tavastia-klubilla maaliskuussa 2023. Grammy-palkitun biisintekijän läpimurtobändi on myynyt maailmanlaajuisesti yli 50 miljoonaa levyä. Soolourallaankin laajaa menestystä nauttinut Stapp esittää konsertissa oman soolotuotantonsa lisäksi lukuisia Creed-hittejä. Medioiden sekä yleisön ylistämä, vuonna 2019 ilmestynyt albumi ”The Space Between The Shadows” on järjestyksessään artistin kolmas soololevy. 

 

 

Amerikkalaisen hard rock/alternative metal -yhtye Creedin solistina kymmeniä miljoonia levyjä myynyt, nyt vahvaa soolouraa tekevä Scott Stapp saapuu Suomeen The Survivor -kiertueellaan!

Grammy-palkitun biisintekijän läpimurtobändi on myynyt maailmanlaajuisesti yli 50 miljoonaa levyä. Soolourallaankin laajaa menestystä nauttinut Stapp esittää konsertissa oman soolotuotantonsa lisäksi lukuisia Creed-hittejä. Medioiden sekä yleisön ylistämä, vuonna 2019 ilmestynyt albumi ”The Space Between The Shadows” on järjestyksessään artistin kolmas soololevy. 

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 37,50 €

Huom! Lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18*
    Alkaen 37,50 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Tiketti ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Tiketin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö