Mene kohtaan Denzel Curry

KEIKAN AIKATAULUT*:

Ovet klo 19.00
Support: PLAYTHATBOIZAY n. klo 20.00
Denzel Curry n. klo 21.00

*Aikataulut ovat arvioituja ja saattavat muuttua myös tapahtumapäivänä. Saavuthan siis ajoissa paikalle!

 

Denzel Curry

Denzel Curry

to 26 touko 2022
Helsinki

Ovet: 19.00

Ikäraja: 18+


Floridalaisräppäri Denzel Curry saapuu Helsinkiin osana Melt My Eyez -maailmankiertuettaan! Denzel Curryn tuorein albumi, "Melt My Eyez, See Your Future", julkaistiin maaliskuussa 2022.


Denzel Curry löysi verbaalisen lahjakkuutensa jo nuorena runouden muodossa, siirtyen pian rap-musiikin pariin. Vuonna 2013 julkaistu debyyttialbumi ”Nostalgic 64” sai ylistystä kriitikoilta, ja musiikkijulkaisu Pitchfork nosti sen listauksessaan yhdeksi vuoden parhaista albumeista.

Räppärin läpimurto tapahtui vuonna 2015 julkaistulla tupla-EP:llä ”32 Zel/Planet Shrooms”, jolta löytyvästä ”Ultimate”-singlestä tuli viraalihitti. Curryn edellinen kokopitkä sooloalbumi on vuonna 2019 ilmestynyt ”ZUU”, joka keräsi jälleen musiikkikriitikoilta huippuarvosteluita.

Illan avaa yhdysvaltalaisräppäri PLAYTHATBOIZAY.

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 34 €

Huom! Lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Normaali K-18*
    Loppuunmyyty. Katso muut päivämäärät.

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Tiketti ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Tiketin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Valter Filosof