Mene kohtaan CATS

HELSINGIN CATS-ESITYKSET SIIRTYVÄT HELSINGIN JÄÄHALLIIN
- uudet liput toimitetaan elokuun aikana

Aiemmin Hartwall Arenalle (Helsinki Halli) suunniteltu CATS-musikaali siirtyy Helsingin Jäähalliin. Aikataulusyistä myös näytöspäiviin on tullut pieniä muutoksia: torstain ja sunnuntai-illan näytökset on peruttu ja näihin lippunsa ostaneet siirretään toisiin näytöksiin. Tarkistathan oman näytöksesi tilanteen alta.

 Siirrämme tapahtumia poikkeuksellisissa olosuhteissa ja kiitämme kärsivällisyydestänne sillä aikaa, kun teemme tarvittavia järjestelyjä. Haluamme varmistaa, että sinulla on mahdollisuus nauttia esityksestä myös uudessa tapahtumapaikassa. Suosittelemme siis pitämään kiinni lipustasi: Ticketmaster toimittaa lippujen tilaajalle automaattisesti uudet, korvaavat liput elokuun 2022 aikana sähköpostitse.

Hartwall Arenalle ostetut liput eivät käy sellaisenaan uuteen tapahtumapaikkaan.

Mikäli et ole saanut uutta lippuasi 31.8.2022 mennessä, olethan yhteydessä Ticketmasteriin.

Mikäli lippusi on ostettu alunperin myyntipisteestä ja tilaukselle ei ole otettu yhteystietojasi tai tilaukseen merkitty sähköpostiosoite ei ole enää voimassa, olethan viipymättä yhteydessä Ticketmasterin asiakaspalveluun. Muistathan ilmoittaa viestissäsi tilausnumerosi.

Sinulla on myös mahdollisuus palauttaa ostetut liput Ticketmasteriin 31.7.2022 mennessä. Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa.

Ticketmasterin palautuslomake

ESITYKSET:
CATS
Helsingin Jäähalli (Huom! Tapahtumapaikka on vaihtunut)

To 3.11.2022 klo 19.30 – PERUTTU, korvaava näytös
Pe 4.11.2022 klo 19.30
Pe 4.11.2022 klo 19.30
La 5.11.2022 klo 14 ja 19
Su 6.11.2022 klo 13
Su 6.11.2022 klo 18 – PERUTTU, korvaava näytös su 6.11.2022 klo 13

CATS

CATS

su 06 marras 2022
Helsinki

13.00

Ovet: 12.00

Ennätyksiä rikkonut alkuperäinen West End -musikaali CATS saapuu Suomeen syksyllä 2022! 

Andrew Lloyd Webberin musiikki sisältää todellisia helmiä, kuten klassikoksi muodostuneen laulunumeron ”Memory”. Musiikkiin yhdistyy mielikuvituksellinen lavastus, upea koreografia ja puvustus. Ihastuttava tarina perustuu T.S. Eliotin runokirjaan ”Old Possum’s Book of Practical Cats”.

Tänä vuonna 40-vuotisjuhlavuottaan viettänyt CATS on yksi West Endin ja Broadwayn historian pisimpään pyörineistä musikaaleista.

Esityksen kesto on 2 h 50 min sisältäen väliajan. Esitys on englanninkielinen.


LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 114,50€ / 94,50€ / 84,50€ / 74,50€ / 64,50 €

Verkkokaupassa ei varausmahdollisuutta, ainoastaan ostoja. Virallinen lipunmyyjä: Ticketmaster.


MY LIVE NATION -ENNAKKOMYYNTI:
Ma 22.11. klo 10 - ti 23.11. klo 9.
Lippuja saatavilla rajoitetusti. Rekisteröidy ennakkomyyntiin osoitteessa livenation.fi/register


Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    64,50 € - 114,50

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Pyörätuolilippuja pyörätuolikatsomoon saatavilla Ticketmasterin myyntikanavista. Muut avustajaa tarvitsevat asiakkaat, olettehan yhteydessä Ticketmasterin asiakaspalveluun.

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Suosittelemme että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Kaikenikäisillä tulee olla oma lippu.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottorit: Minna Tuulari ja Scott Lavender