Mene kohtaan Disney On Ice

Disney On Ice: Löydä Oma Sankarisi

Disney On Ice: Löydä Oma Sankarisi

to 10 helmi 2022
Helsinki

Hartwall Arena | Helsinki

18.30

Ovet: 17.30

Seuraa miten Vaianan käy, kun hän lähtee seikkailuntäyteiselle matkalle yhdessä mahtavan puolijumalan Mauin kanssa pelastaakseen saarensa ja löytääkseen oman identiteettinsä. Päästä taika valloilleen kuninkaallisten sisarten Annan ja Elsan ja hauskan lumiukon Olafin kanssa. Elämä muuttuu kuplivaksi kun areenan valtaavat Pienestä Merenneidosta tutut Ariel ja Sebastian 80-lukuisen pop-kollaasin merkeissä ja koe Kaunottaren ja hirviön Tale as Old as Time uudelleen, kun Belle avaa sydämensä uusille seikkailuille.

Löydä oma sankarisi -show’n innovatiivinen valaistus, jännittävät erikoistehosteet ja korkealentoiset hypyt tekevät esityksestä elämyksen, jota koko perhe arvostaa!


Esitys kestää n. 2t sisältäen lyhyen väliajan. Esitys on suomenkielinen.

LIPUT:

Alle 3-vuotiaat voivat olla vanhempien sylissä ilman lippua. Jos lapselle halutaan oma paikka, on lapselle ostettava oma lippu.

Permanto (istumapaikat jäällä) palvelumaksuineen alk. aikuiset 59,50 € / lapset 12v. asti 49,50 €
Alakatsomot: palvelumaksuineen alk. aikuiset 49,50 € euroa / lapset 12v. asti 39,50 €
Yläkatsomot: palvelumaksuineen alk. aikuiset 44 € / lapset 12v. asti 34 €


LIVE NATION ENNAKKOMYYNTI:

Ke 10.11. klo 12 - pe 12.11. klo 12.
Rekisteröidy jäseneksi osoitteessa livenation.fi/register

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    34,00 € - 59,50

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Pyörätuolilippuja Hartwall Arenan invakatsomoon saatavilla verkkokaupasta, puhelinpalvelusta ja lippukaupoista. Muut avustajaa tarvitsevat asiakkaat, olettehan yhteydessä Ticketmasterin puhelinpalveluun 0600 10 800 (2€/min + pvm)

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja.

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Minna Tuulari
Tiedotus: Nora Norrlin (Liekki Promotion)